Whatsapp Bel
9.3

“Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw bedrijf op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Je wilt natuurlijk zo min mogelijk kosten maken om jouw hardware functionerend te houden maar wel de zekerheid hebben altijd online te kunnen zijn.”

Een greep uit onze zakelijke oplossingen

Tweekfix biedt voor iedere organisatie flexibele oplossingen met betrekking tot smart devices. Wij maken altijd een analyse met jouw organisatie en kijken welke behoeften je bedrijf heeft.

Enkele voorbeelden

 • Beheer van smart devices. Smartphones worden door ons beheerd en onderhouden.
 • Nood-service voor bedrijven. Binnen een uur ben je weer online door reparatie of swap voor een vergelijkbaar refurbished device.
 • Een onderhoudscontract bij een grote hoeveelheid reparaties per maand.
 • ‘Altijd online garantie’ voor een maandelijkse fee per smart device. Eventueel in combinatie met de aanschaf van refurbished smart devices voor jouw organisatie.
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smart devices voor jouw organisatie op een korte termijn.
 • Overzetten van data en installatie van smart devices.
 • Check van reparaties die eventueel onder bedrijfsverzekeringen vallen.
 • Advies omtrent de aanschaf van nieuwe apparatuur.
 • Inname van oude apparatuur is mogelijk.

Voordelen voor jouw organisatie

Hierboven hebben wij een aantal zakelijke oplossingen benoemd die jouw organisatie een hoop voordeel kan opleveren. Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst; immers wat is er nou duurzamer dan hergebruik en onderhoud van apparatuur?

Wat zijn de voordelen?

 • Langere levenscyclus van jullie huidige devices. Hierdoor kan de aanschaf van vervangende devices worden uitgesteld.
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan smart devices die vrij basale zaken kunnen, zoals bijvoorbeeld bellen, Whatsappen en installatie van een specifieke applicatie. Hiervoor is niet het meest moderne model benodigd.
 • Duurzame c.q. circulaire uitstraling van organisaties;
 • Behoud van de huidige vloot, totdat de complete vloot vervangen kan worden. Hierdoor blijft ieder toestel van de organisatie gelijk.
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon. Het nieuwe toestel moet immers ook weer volledig gereed gemaakt worden voor gebruik.
 • Reparatie op locatie is mogelijk en hiermee dus een enorme tijdsbesparing voor jullie organisatie.

Een voorbeeld uit de praktijk

Bouwbedrijf Adriaanse heeft 10 medewerkers in dienst. Zij hebben allen een telefoon van de zaak. In de bouw gaat er helaas wel eens iets mis met een telefoon en komt het voor dat het scherm van een toestel breekt of dat een microfoon vol stof raakt. Adriaanse heeft zijn medewerkers een telefoon gegeven waar zij mee kunnen bellen, Whatsappen en waarmee zij 1 speciale app kunnen gebruiken; de medewerkers hebben anderhalf jaar geleden allemaal een iPhone 5S gekregen.

Sjaak laat zijn telefoon tijdens een klus vallen en het scherm breekt, waardoor deze onbruikbaar is geworden. Aad Adriaanse (de baas) moet Sjaak wel aan het werk zetten met een soortgelijke telefoon. Momenteel kunnen de iPhone 5S toestellen niet meer ‘los’ aangeschaft worden en is enkel nog een iPhone SE beschikbaar met een prijs van €499,-.
Een scherm reparatie voor een iPhone 5S kost bij Tweekfix €54,-, inclusief montage en met de mogelijkheid om de reparatie op locatie uit te voeren. De medewerker kan direct verder en de oude data blijft behouden op het toestel. Alle medewerkers blijven ook gelijke toestellen houden, totdat het tijd is voor vernieuwing van de gehele vloot. Medewerker 1 loopt dus niet rond met een iPhone SE, terwijl medewerker 2 met een iPhone 5S rondloopt enzovoorts.

Bouwbedrijf Adriaanse bespaart op deze manier dus €445,- (bruto) door met Tweekfix in zee te gaan. Indien het toestel niet te repareren zou zijn, dan zou Tweekfix een refurbished model kunnen aanbieden van €109,99. Hiermee zou alsnog een kostenbesparing hebben opgetreden van €389,01 (bruto).

Interesse in een samenwerking?

Wij staan altijd open voor een leuk gesprek om te zien of jouw organisatie baat heeft bij een zakelijke oplossing van Tweekfix. Alle prijzen en overeenkomsten worden altijd op maat voor de organisatie gemaakt, dus op onze website zullen wij geen specifieke prijzen kunnen benoemen.

Wil je een vrijblijvend gesprek om te praten over mooie oplossingen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met:

Rogier Brusell
Business Developer Tweekfix
06-34728918

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix