Whatsapp Bel
9.3

“Een reparatie is altijd een duurzame oplossing. Door de reparatie van je toestel gaat deze weer lekker lang mee en hoef je dus niet direct een nieuw device te kopen. Hiermee draag je dus bij aan de vergroening van Nederland en bespaar je ook nog keiharde euro’s; een win-win-situatie.”

Een reparatie is altijd een duurzame oplossing

Tweekfix vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Hierdoor hebben wij een zeer duurzaam bedrijf opgericht; immers een reparatie is zeer duurzaam, omdat jouw device langer meegaat en je dus niet direct een nieuw toestel hoeft aan te schaffen (wat zeer veel vervuiling tot gevolg heeft). Een besparing voor het milieu door een Tweekfix-reparatie levert zoveel voordelen op:

 • Langere levensduur van je device;
 • Besparing van een nieuw toestel;
 • Duurzaam hergebruik van jouw oude onderdelen;
 • Beoordeling of je toestel nog gerepareerd kan worden. Pas wanneer deze niet te repareren is, dan wordt een nieuw toestel aanbevolen;
 • Mogelijkheid tot de aanschaf van een refurbished toestel.

Kortom, een hoop duurzaamheid dankzij Tweekfix.

Een reparatie is altijd duurzaam voor je portemonnee

Als je niet teveel bezig bent met het milieu, dan levert een reparatie toch een hoop duurzaamheid op voor je portemonnee. Je bespaart namelijk op een nieuwe telefoon door je device te repareren en houdt dus veel geld over. Of dit nou is door een maandelijkse besparing op een telefoon abonnement of door uitstel van de aankoop van een nieuw toestel. Een reparatie bespaart hoe dan ook een hoop.

Een voorbeeld uit de praktijk

Babette heeft een iPhone 7. Het toestel heeft zij bijna 2 jaar geleden bij een telefoon abonnement aangeschaft, waarvoor zij maandelijks €49,- betaalt. De telefoon is inmiddels al een keer gevallen, waardoor het scherm gebroken is en ook loopt de batterij vrij snel leeg. Nu staat ze dus voor de mogelijkheid om haar telefoon abonnement te verlengen en bijvoorbeeld een iPhone 8 te krijgen voor (wederom) €49,- per maand. Ze zou dit kunnen doen, maar dan is de iPhone 7 weinig meer waard en lastig te verkopen of door te geven aan iemand in haar kennissenkring; de telefoon is dus eigenlijk niets waard in deze staat.

Ze kan het scherm en de accu bij Tweekfix laten repareren. Een scherm reparatie kost €79,- en een nieuwe batterij kost €44,-. Voor €123,- heeft zij dus weer een compleet werkend toestel. Vervolgens kan ze ervoor kiezen om een sim-only abonnement van €15,- per maand te gebruiken, waardoor zij maandelijks €34,- bespaart. Het is ook mogelijk om het toestel weer te verkopen voor een prijs van €220,-.

Als Babette nog een jaar extra gebruik zou maken van haar iPhone 7 (na reparatie door Tweekfix), dan zou zij in 12 maanden €285,-besparen. De restwaarde na nog een jaar zal uitkomen op ongeveer €130,-.

Duurzaamheid voor bedrijven

Eigenlijk geldt al het bovenstaande ook voor bedrijven. Het is natuurlijk gunstig voor een organisatie om een duurzame uitstraling verder uit te bouwen;  immers de consument vraagt hier (deels) naar, dus het creëert een unieke marketing mogelijkheid. Voor meer informatie rondom Tweekfix voor bedrijven, zie: oplossingen voor bedrijven.

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix