Whatsapp Bel
9.3

“Alle reparaties die wij uitvoeren, worden geleverd met 6 maanden garantie; fantastisch toch?! Hoe gaat het precies in zijn werk met de garantie en waarvoor verlenen wij precies garantie?”

Wanneer geldt onze SUPER garantie?

Een leuke term, garantie, maar wat houdt dat precies in? Tweekfix garandeert dat iedere reparatie professioneel is uitgevoerd en dat het gerepareerde onderdeel naar behoren functioneert en goed is gemonteerd. Op het onderdeel én de montage door Tweekfix krijg je standaard 6 maanden garantie. Bij normaal gebruik van het onderdeel dient het device dus weer volledig goed te functioneren, tenzij anders is vermeld. Hieronder hebben wij nog even op een rijtje gezet waar de garantie precies voor geldt:

 • Het vervangen onderdeel dient goed te functioneren en aan de verwachtingen te voldoen. Een scherm van originele kwaliteit dient dus nagenoeg gelijk te functioneren;
 • Op het vervangen onderdeel zit 6 maanden garantie;
 • De montage dient professioneel te zijn uitgevoerd. Er dienen dus geen montagefouten te zijn gemaakt bij de uitgevoerde reparatie, behoudens cosmetische veranderingen die niet te vermijden zijn;
 • Op de montage zit 6 maanden  garantie.

Wanneer vervalt de garantie?

Wij leveren een uitgebreide garantie op de reparaties die wij hebben uitgevoerd en zorgen ervoor dat er altijd professioneel gewerkt wordt. Helaas kan Tweekfix niet voor alles garant blijven staan. Als je gerepareerde device na een scherm reparatie opnieuw is gevallen, dan kunnen wij helaas geen garantie meer bieden op het scherm. Ditzelfde geldt bijvoorbeeld bij water- en vochtschade. Hieronder even op een rijtje:

 • Bij zichtbare val- of stootschade vervalt de garantie;
 • Bij water- of vochtschade vervalt de garantie;
 • Bij niet-normaal gebruik van het product vervalt de garantie. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je je bij Tweekfix gerepareerde smartphone ook als flessenopener gebruikt.

Ook kan de garantie vervallen in andere gevallen dan hierboven genoemd. Dit zal per geval dienen te worden beoordeeld. Voor meer informatie kun je onze algemene voorwaarden bekijken.

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix