Whatsapp Bel
9.3

“Heb je een klacht over een reparatie die wij hebben uitgevoerd, is er iets defect geraakt onder onze garantietermijn of ben je op één of andere manier niet 100% tevreden over onze diensten, onze service of ons bedrijf? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Wij nemen klachten altijd heel erg serieus en willen, wanneer er iets misgaat, jou alsnog blij maken.”

Ik heb een klacht. Wat nu?

Erg vervelend dat je een klacht hebt! Wij staan je in ieder geval altijd graag te woord en proberen je klacht altijd zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt één van onze medewerkers altijd bereiken via telefoon, Whatsapp op e-mail en wij reageren altijd zeer snel op je klacht met een mooie oplossing. Wanneer je een klacht hebt, neem dan direct contact met ons op en vermeld wat er precies aan de hand is met je smartphone of ander device.

Een klacht over een reparatie

Je hebt standaard 6 maanden garantie op alle reparaties die wij uitvoeren. Er gaat wel eens iets mis bij een reparatie. Dit kan een montagefout zijn, maar soms kan een onderdeel ook binnen de garantietermijn defect raken. Als je dus een klacht hebt over een reparatie, laat het ons direct weten, zodat wij je kunnen adviseren wat je het beste kunt doen. Deze meldplicht is erg belangrijk om je reparatie onder de garantie te kunnen nakijken! Garantie reparaties krijgen bij ons altijd voorrang en wij zullen je dan ook direct verder helpen.

Een klacht over een aangeschaft product

Wij verkopen ook veel refurbished devices. Heb je hierover een klacht? Laat het dan direct weten via onze webshop, Tweek.nl.

Andere klacht?

Heb je op één of andere manier een andere klacht/opmerking over ons bedrijf of één van onze diensten? Laat het dan gerust weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen je altijd vriendelijk te woord staan en doen er alles aan om jouw klacht goed in behandeling te nemen en je alsnog blij te maken!

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix