Whatsapp Bel
9.3

“Weet je niet meer zeker welk model telefoon je precies hebt? Dat kan natuurlijk gebeuren, er zijn ook zo ontzettend veel modellen te koop, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Met onze tips kun je jouw model vast snel bepalen en jouw reparatie direct vinden.”

Apple modellen

Alle Apple iPhones en andere Apple apparatuur is voorzien van een modelnummer. Dit nummer begint standaard met een ‘A’ gevolgd door 4 cijfers. Een iPhone 7 heeft bijvoorbeeld het modelnummer A1778 en via de website van Apple kun je direct zien dat het daadwerkelijk een iPhone 7 is. Op de foto hieronder kun je zien waar je het modelnummer op je Apple smartphone kunt vinden.

Samsung modellen

De meeste Samsung modellen zijn voorzien van een modelnummer aan de achterkant van het toestel, maar je kunt het modelnummer ook vinden in de instellingen van het toestel. Vaak begint het Samsung modelnummer met ‘SM’ gevolgd door nog een letter en 3 cijfers. Via de website van Samsung kun je ook meer informatie achterhalen. Hieronder kun je zien waar je het modelnummer op je Samsung smartphone kunt vinden.

Andere merken of apparatuur

Een smartphone, tablet of ander smart device is altijd voorzien van een modelnummer, serienummer of barcode. Vaak staan deze gegevens ergens op de behuizing van het apparaat of achter een batterijklepje. Zoek op Google het exacte model van jouw apparaat, zodat je precies weet welke reparatie je van ons wilt hebben. Op deze manier kunnen wij je altijd heel erg snel van dienst zijn!

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix