Whatsapp Bel
9.3

“Je hebt natuurlijk al het gevoel dat je te maken hebt met een professioneel bedrijf. Wij zijn echte reparatie experts en doen er alles aan om ons bedrijf en onze werkwijze nog verder te professionaliseren om jouw reparatie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Hieronder zullen wij je laten zien hoe wij werken en over welke apparatuur, gereedschappen en werkruimtes wij beschikken om jouw device onder handen te nemen.”

5 jaar ervaring in de branche

Rogier Brusell (onze oprichter) is al meer dan 5 jaar actief in de refurbished elektronica branche en eigenlijk daarvoor ook al jaren bezig geweest met het verhandelen en repareren van elektronica op hobbymatige basis. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben onze repair experts speciale methoden ontwikkeld om jouw reparatie accuraat uit te voeren en passen wij ook reparatie-technieken toe die niet door veel reparatiebedrijven (in Nederland) uitgevoerd worden. Zo hebben wij een speciale methode ontwikkeld om je Samsung smartphone of je Apple iPad te kunnen ‘sealen’, zodat je nieuwe scherm nooit meer loslaat. Dankzij onze ervaring kunnen wij ook erg efficiënt werken en jouw reparatie dus goedkoper aanbieden.

Onze werkruimte – ‘Het laboratorium’

Wij noemen onze werkruimte ook wel ‘het laboratorium’.  Dit omdat de werkruimte compleet professioneel is aangelegd en voorzien is van hypermoderne gereedschappen en apparatuur. Zo is de aangelegde vloer bijvoorbeeld een speciale ESD-vloer, waardoor statische elektriciteit wordt weggeleid en jouw elektronica dus niet kan beschadigen. Ook hebben wij speciale werkbanken en gereedschappen die geheel vrij zijn van statische elektriciteit en precies aangepast zijn om een micro-elektronica reparaties uit te voeren.

Onderdelen die wij gebruiken – Scherm en batterijen vervangen

Onze reparateurs werken met onderdelen van de beste kwaliteit; indien mogelijk met originele onderdelen. Voor alle Samsung smartphone reparaties die wij uitvoeren, worden bijvoorbeeld standaard originele onderdelen gebruikt. Het is voor Apple reparaties helaas niet mogelijk om originele onderdelen te verkrijgen, omdat wij geen officieel Apple service center zijn. Er zijn echter wel allerlei onderdelen te verkrijgen voor Apple toestellen en inmiddels hebben wij een aantal zeer goede, buitenlandse leveranciers voor dergelijke onderdelen. Jouw smartphone wordt dus altijd gefixt met een goed scherm of een prima batterij! Wij zullen je altijd informeren over de onderdelen die wij gebruiken voor jouw reparatie en ook over welke onderdelen wij eventueel geleverd kunnen krijgen.

Reparatie op locatie – Van alle gemakken voorzien

Tweekfix heeft ook al een aantal jaar ervaring met het uitvoeren van reparaties bij jou op locatie. In 2015 hebben wij deze dienst geïntroduceerd en sindsdien voeren wij voor bedrijven en consumenten reparaties thuis of op werk uit. Eén van onze monteurs komt langs en heeft alle benodigde materialen mee om jouw reparatie direct uit te voeren of om jouw product veilig te kunnen vervoeren.

Verkoop van refurbished devices

Naast onze lange ervaring met reparaties aan jouw smart device, verkopen wij al jarenlang refurbished devices met een volledige garantie. Ook kopen wij (defecte) smartphones in via één van onze andere websites. Je kunt hiervoor verder kijken op www.tweek.nl.

Meer informatie

Volg ons op onze social media kanalen om meer foto’s te zien en ons dagelijks te zien werken!

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix