De Zeeuwse Repair Experts
Originele onderdelen
Binnen 1 uur gerepareerd

“Hopelijk heb je al het gevoel dat je te maken hebt met een professionele organisatie door onze website te bezoeken, door van ons gehoord te hebben of door op een andere manier met ons in aanraking te zijn gekomen. Wij zijn echte repair experts en doen er alles aan om ons bedrijf en onze werkwijze nog verder te professionaliseren om jouw reparatie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Hieronder zullen wij je laten zien hoe wij werken en over welke apparatuur, gereedschappen en werkruimtes wij beschikken om jouw device onder handen te nemen.”

5 jaar ervaring in de branche

Rogier Brusell (onze oprichter) is al meer dan 5 jaar actief in de refurbished elektronica branche en eigenlijk daarvoor ook al jaren bezig geweest met het verhandelen en repareren van elektronica op hobbymatige basis. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben onze repair experts speciale methoden ontwikkeld om jouw reparatie accuraat uit te voeren en passen wij ook reparatie-technieken toe die niet door veel reparatiebedrijven (in Nederland) uitgevoerd worden. Zo hebben wij een speciale methode ontwikkeld om je Samsung smartphone of je Apple iPad te kunnen ‘sealen’, zodat je nieuwe scherm nooit meer loslaat. Dankzij onze ervaring kunnen wij ook erg efficiënt werken en jouw reparatie dus goedkoper aanbieden, omdat wij zeer snel werken.

Onze werkruimte – ‘Het laboratorium’

Wij noemen onze werkruimte ook wel ‘het laboratorium’.  Dit omdat de werkruimte compleet professioneel is aangelegd en voorzien is van hypermoderne gereedschappen en apparatuur. Zo is de aangelegde vloer bijvoorbeeld een speciale ESD-vloer, waardoor statische elektriciteit wordt weggeleid en jouw elektronica dus niet kan beschadigen. Ook hebben wij speciale werkbanken en gereedschappen die geheel vrij zijn van statische elektriciteit en precies aangepast zijn om een micro-elektronica reparaties uit te voeren. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar een foto zegt meer dan duizend woorden:

Onderdelen die wij gebruiken

Onze repair experts werken met onderdelen van de beste kwaliteit; indien mogelijk met originele onderdelen. Voor alle Samsung smartphone reparaties die wij uitvoeren, worden bijvoorbeeld standaard originele onderdelen gebruikt. Het is voor Apple reparaties helaas niet mogelijk om originele onderdelen te verkrijgen, omdat wij geen officieel Apple service center zijn. Er zijn echter wel verschillende onderdelen te krijgen voor Apple toestellen en inmiddels hebben wij een aantal zeer goede, buitenlandse leveranciers voor dergelijke onderdelen. Wij zullen je altijd informeren over de onderdelen die wij gebruiken voor jouw reparatie en welke onderdelen wij eventueel geleverd kunnen krijgen.

Reparatie op locatie – Van alle gemakken voorzien

Tweekfix heeft ook al een aantal jaar ervaring met het uitvoeren van reparaties bij jou op locatie. In 2015 hebben wij deze dienst geïntroduceerd en sindsdien voeren wij voor bedrijven en consumenten reparaties thuis of op werk uit. Eén van onze monteurs komt langs en heeft alle benodigde materialen mee om jouw reparatie direct uit te voeren of om jouw product veilig te kunnen vervoeren.

Verkoop van refurbished devices

Naast onze complete ervaring met reparaties aan jouw smart device, verkopen wij al jarenlang refurbished devices met een volledige garantie. Ook kopen wij (defecte) smartphones in via één van onze andere websites. Je kunt hiervoor verder kijken op www.tweek.nl.

Meer informatie

Volg ons op onze social media kanalen om meer foto’s te zien en ons dagelijks te zien werken!

Reparatie – Altijd een duurzame oplossing

Een reparatie is altijd een duurzame oplossing. Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en mee te werken aan de 'vergroening’ van Nederland. Ook wordt de levensduur van je toestel verlengd en defecte onderdelen worden hoogwaardig gerecycled.

Mocht 'vergroening' je niet echt interesseren, dan levert een reparatie ook ontzettend veel duurzaamheid op voor je portemonnee!

Voor meer informatie rondom de duurzaamheid van reparaties voor het milieu en je portemonnee kun je hier klikken.

Bekijk duurzame oplossingen

KLANT BEOORDELINGEN

Blok-usp's-iconen Vind je reparatie
super snel
Blok-usp's-iconen Maak direct
een afspraak
Blok-usp's-iconen (Meestal) binnen
een uur klaar
Blok-usp's-iconen 6 maanden garantie
op je reparatie
 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je device langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze repair experts.

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor uw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur bent u weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smart devices voor uw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smart devices
De voordelen op een rij:

Uw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van uw huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon
De Zeeuwse Repair Experts
Originele onderdelen
Binnen 1 uur gerepareerd

© 2019 Tweekfix