Whatsapp Bel
9.3

“Tweekfix is de beste reparateur van Zeeland voor jouw smartphone en andere devices. Tweekfix is een onderdeel van Tweek.nl dat al langer bekend is in de regio Zeeland en de webshop is voor zowel Nederland als België bereikbaar.

De Zeeuwse reparatie expert

Wij richten ons op reparaties van Apple iPhones, Samsung smartphones en andere smart devices, zoals bijvoorbeeld computers, tablets en gaming producten. Onze professionals hebben de expertise in huis om een goede diagnose te stellen en jouw device direct onder handen te nemen; de meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd.

Smartphone laten repareren bij Tweekfix

Je smartphone laten repareren bij Tweekfix is altijd gemakkelijk en snel. Je kunt op onze website direct je merk en model selecteren en binnen 2 kliks heb je jouw reparatie, inclusief reparatieprijs, gevonden. Stuur een Whatsapp bericht en je hebt meteen een reparatie afspraak ingepland (bellen of mailen kan ook). Wij maken altijd gebruik van kwaliteitsonderdelen en bij schermreparaties heb je zelfs de mogelijkheid om verschillende soorten schermen te selecteren, zodat jij zelf de reparatieprijs kunt bepalen. Voor bedrijven hebben wij ook mooie oplossingen en om het allemaal nog makkelijker te maken, kunnen wij zelfs een reparatie op locatie uitvoeren.

Zakelijke oplossingen

Voor bedrijven bieden wij op maat gemaakte, zakelijke oplossingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de toestellen van jouw organisatie in beheer te geven aan Tweekfix. Dit komt erop neer dat wij de toestellen van jouw organisatie exclusief mogen repareren; in ruil voor deze loyaliteit krijgt de organisatie standaard een korting op iedere uitgevoerde reparatie. Zo hebben wij ook een ‘nood-service’: binnen 1 uur is jouw device weer online of werkend. Eventueel kunnen wij jouw defecte toestel ook direct omruilen voor een refurbished, werkend device en ben je direct weer online. In overleg met jouw organisatie is er altijd een mooie oplossing te vinden! Voor meer informatie omtrent zakelijke oplossingen kun je hier klikken.

Een reparatie op locatie

Een unieke, regionale service die wij bieden, is dat wij (in overleg met de klant) op locatie komen om een reparatie uit te voeren. Onze repair experts hebben alle benodigde gereedschappen bij zich om jouw smart device  binnen een uur te repareren. De reparatie op locatie is bij jou thuis, op werk of ergens anders mogelijk; wij komen zelfs op de bouwplaats. Sommige devices kunnen niet direct worden gerepareerd, omdat wij daarvoor specialistische apparatuur nodig hebben. Het is dan mogelijk om het toestel mee te nemen en later weer bij je thuis te bezorgen; alles in goed overleg met de klant. Voor meer informatie omtrent de reparatie op locatie klik je hier.

Wij zijn Tweekfix

Ik ben Rogier Brusell (1990) en de bedenker en oprichter van Tweekfix en Tweek.nl. In 2013 ben ik mijn eerste bedrijf gestart tijdens mijn master-studie Nederlands Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit (inmiddels afgerond). In 2013 is Tweek.nl begonnen als een (kleine) webshop in de verkoop van tweedehands elektronica en sindsdien groeien wij jaarlijks door. In 2015 hebben wij onze reparatiedienst opgestart en ervaring opgedaan met de reparaties van smart devices. Sinds 2019 is Tweekfix online om een praktische website te bieden aan klanten die snel een telefoon reparatie zoeken. Hiermee heb ik er dus voor gekozen om onze in- en verkoop-kant te scheiden van de smart-reparaties om onze klanten beter te kunnen bedienen.

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix