De Zeeuwse Repair Experts
Originele onderdelen
Binnen 1 uur gerepareerd

“Tweekfix is de beste reparateur van smart devices van Zeeland (en omstreken) en bestaat sinds 2019. Tweekfix is een onderdeel van Tweek.nl dat al langer bekend is in de regio Zeeland en door heel Nederland als webshop opereert voor de in- en verkoop van tweedehands smart devices en gaming producten.”

Wij richten ons met name op reparaties van Apple iPhones, Samsung smartphones en andere smart devices, zoals bijvoorbeeld tablets en gaming producten. Onze repair professionals hebben de expertise in huis om een accurate diagnose te stellen en jouw device direct onder handen te nemen; de meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd.

Smartphone laten repareren bij Tweekfix

Je smartphone laten repareren bij Tweekfix is altijd gemakkelijk en snel. Je kunt op onze website direct je merk en model selecteren en binnen 2 kliks heb je jouw reparatie, inclusief reparatieprijs, gevonden. Stuur een Whatsapp bericht en je hebt meteen een reparatie afspraak ingepland (bellen of mailen kan ook). Wij maken altijd gebruik van kwaliteitsonderdelen en bij schermreparaties heb je zelfs de mogelijkheid om verschillende soorten schermen te selecteren, zodat jij zelf de reparatieprijs kunt bepalen. Voor bedrijven hebben wij ook mooie oplossingen en om het allemaal nog makkelijker te maken, kunnen wij zelfs een reparatie op locatie uitvoeren.

Zakelijke oplossingen

Voor bedrijven bieden wij op maat gemaakte, zakelijke oplossingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de toestellen van jouw organisatie in beheer te geven aan Tweekfix. Dit komt erop neer dat wij de toestellen van jouw organisatie exclusief mogen repareren; in ruil voor deze loyaliteit krijgt de organisatie standaard een korting op iedere uitgevoerde reparatie. Zo hebben wij ook een ‘nood-service’: binnen 1 uur is jouw device weer online of werkend; eventueel kunnen wij jouw defecte toestel ook direct omruilen voor een refurbished, werkend device en ben je direct weer online. In overleg met jouw organisatie is er altijd een mooie oplossing te vinden! Voor meer informatie omtrent zakelijke oplossingen kun je hier klikken.

Een reparatie op locatie

Een unieke, regionale service die wij bieden, is dat wij (in overleg met de klant) op locatie komen om een reparatie uit te voeren. Onze repair experts hebben alle benodigde gereedschappen bij zich om jouw smart device  binnen een uur gereed te maken. De reparatie op locatie is bij jou thuis, op werk of ergens anders mogelijk; wij komen zelfs op de bouwplaats. Sommige devices kunnen niet direct worden gerepareerd, omdat wij daarvoor specialistische apparatuur nodig hebben. Het is dan mogelijk om het toestel mee te nemen en later weer bij je thuis te bezorgen; alles in goed overleg met de klant. Voor meer informatie omtrent de reparatie op locatie klik je hier.

Wij zijn Tweekfix

Alle verhalen en diensten op onze website zijn natuurlijk erg praktisch, maar nogal abstract. Wij geven graag een persoonlijk tintje mee binnen ons bedrijf, omdat wij ons richten op de regio Zeeland en graag in persoonlijk contact staan met onze klanten.

Ik ben Rogier Brusell (1990) en de bedenker en oprichter van Tweekfix en Tweek.nl. In 2013 ben ik mijn eerste bedrijf gestart tijdens mijn master-studie Nederlands Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit (inmiddels afgerond). In 2013 is Tweek.nl begonnen als een (kleine) webshop in de verkoop van tweedehands elektronica en sindsdien groeien wij jaarlijks door. In 2016 hebben wij onze reparatiedienst opgestart en ervaring opgedaan met de reparaties van smart devices. Sinds 2019 is Tweekfix online om een praktische website te bieden aan klanten die snel een telefoon reparatie zoeken. Hiermee heb ik er dus voor gekozen om onze in- en verkoop-kant te scheiden van de smart-reparaties om onze klanten beter te kunnen bedienen. Wij ambiëren om vóór 2020 de grootste smart-reparateur van Zeeland te zijn; in mijn optiek zijn wij namelijk al de beste.

Reparatie – Altijd een duurzame oplossing

Een reparatie is altijd een duurzame oplossing. Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en mee te werken aan de 'vergroening’ van Nederland. Ook wordt de levensduur van je toestel verlengd en defecte onderdelen worden hoogwaardig gerecycled.

Mocht 'vergroening' je niet echt interesseren, dan levert een reparatie ook ontzettend veel duurzaamheid op voor je portemonnee!

Voor meer informatie rondom de duurzaamheid van reparaties voor het milieu en je portemonnee kun je hier klikken.

Bekijk duurzame oplossingen

KLANT BEOORDELINGEN

Blok-usp's-iconen Vind je reparatie
super snel
Blok-usp's-iconen Maak direct
een afspraak
Blok-usp's-iconen (Meestal) binnen
een uur klaar
Blok-usp's-iconen 6 maanden garantie
op je reparatie
 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je device langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze repair experts.

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor uw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur bent u weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smart devices voor uw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smart devices
De voordelen op een rij:

Uw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van uw huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon
De Zeeuwse Repair Experts
Originele onderdelen
Binnen 1 uur gerepareerd

© 2019 Tweekfix