Whatsapp Bel
9.3

“Wij zijn verantwoordelijk voor een goed milieu en vinden verspilling van elektronica uit den boze. Daarom neemt Tweek haar verantwoordelijkheid en recyclen wij alles dat los en vast zit. Ons bedrijf recyclet alles dat wij ontvangen en wij proberen daarmee zo min mogelijk te verspillen. Voor jou bieden wij dus ook de mogelijkheid om je oude apparatuur bij ons in te leveren, zodat deze apparatuur zorgvuldig gerecycled kan worden.”

Duurzaam karakter Tweek

Ons bedrijf is begonnen vanuit een circulair oogpunt. Wij zagen dat erg veel elektronica wordt verspild en dat de levenscyclus van nieuwe elektronica te kort is. Een nieuwe smartphone wordt gemiddeld 2 jaar gebruikt en daarna al ingeruild voor een nieuw apparaat; dat is niet bepaald duurzaam te noemen. Het verkopen van tweedehands elektronica is al erg duurzaam én wij herstellen ook elektronica (door reparaties), waardoor de levensduur wordt verlengd.

Hoe gaan wij om met recycling?

Wij recyclen alle niet-bruikbare elektronica op een hoogwaardige manier en ook worden onderdelen en componenten hergebruikt; de onbruikbare delen worden dus enkel gerecycled voor de aanmaak van nieuwe grondstoffen.

Ook beoordelen wij of het nog rendabel is om apparatuur te repareren (End of Life beoordeling) óf dat deze beter gerecycled kan worden. Hetzelfde doen wij met het total loss verklaren van apparatuur. Over deze diensten kun je hier meer lezen.

Hoeveel kost het?

Deze service is helemaal GRATIS. Het is onze verantwoordelijkheid om elektronica verspilling tegen te gaan en daarom recyclen wij alle consumenten elektronica die wij ook verkopen, helemaal voor niks. Hiermee conformeren wij ook aan lopende EU wet- en regelgeving.

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix