Whatsapp Bel
9.3
Wij zijn geopend voor reparaties. Hiervoor dien je van tevoren wel een afspraak te maken! Meer weten? Klik dan hier.

” Het is mogelijk om jouw apparaat op locatie, dus bij je thuis of op je werk, te laten repareren door één van onze monteurs. DIT IS ENKEL MOGELIJK IN DE REGIO ZEELAND. Deze unieke service bieden wij momenteel aan voor nagenoeg al onze smartphone reparaties. Ook is het mogelijk om jouw device op te laten halen en deze weer bij je te laten thuis bezorgen.”

Hoe werkt het?

Het is natuurlijk super interessant én super handig om te zien hoe jouw device wordt gerepareerd, maar er dienen wel een paar kleine voorbereidingen te worden getroffen.

1. Maak een afspraak met Tweekfix
Dit spreekt natuurlijk voor zich. Je kunt ons bellen, Whatsappen en een mailtje sturen voor een afspraak. Zoek eerst jouw reparatie en maak direct een afspraak.

2. Tweekfix op locatie – Wat is er nodig?
Onze monteur heeft alle benodigde gereedschappen, materialen en onderdelen mee om jouw reparatie uit te voeren, dus je hoeft niet zelf gereedschappen aan te reiken. Onze monteur werkt wel graag aan een stevige tafel met een lampje én heeft een stopcontact nodig.
Indien de reparatie op locatie niet mogelijk is (dit kan namelijk niet bij ieder smart device), dan heeft onze Tweekfixer alle benodigde materialen mee om jouw device veilig en snel te kunnen vervoeren.

3. Tweekfix op locatie – Hoe lang duurt de reparatie?
Bij het maken van de afspraak is vaak al vermeld hoe lang de reparatie zal duren. Vaak is jouw device binnen 30 minuten weer gerepareerd en ben je direct weer online.

4. Tweekfix op locatie – In welke regio is het mogelijk?
Momenteel repareren wij enkel op locatie in de regio Zeeland. Wij komen bij jou thuis in de volgende gemeenten:

GEMEENTEN ZEELAND
Borsele
Goes
Hulst
Kapelle
Middelburg
Noord-Beveland
Reimerswaal
Schouwen-Duiveland
Sluis
Terneuzen
Tholen
Veere
Vlissingen

5. Tweekfix op locatie – Hoe duur is de reparatie?
De prijs van een reparatie bij jou thuis is afhankelijk van de gemeente in Zeeland waar je woont (of in ieder geval waar wij op locatie komen). Hieronder vind je de extra toeslag voor een reparatie op locatie in jouw gemeente: dit is dus enkel de TOESLAG prijs.

GEMEENTEN ZEELAND TOESLAG (€)
Borsele €10,-
Goes €10,-
Hulst €20,-
Kapelle €15,-
Middelburg €5,-
Noord-Beveland €15,-
Reimerswaal €20,-
Schouwen-Duiveland €20,-
Sluis €20,-
Terneuzen €15,-
Tholen €20,-
Veere €5,-
Vlissingen €5,-

Voorbeeld:
Klaas heeft een iPhone 7 en wilt het scherm bij hem thuis laten vervangen; hij woont in Goes. De scherm reparatie kost €79,-. De toeslag voor de reparatie bij hem thuis is €10,-. De totale reparatieprijs bij hem thuis wordt dan €89,-.

6. Tweekfix op locatie – Waarom is een reparatie op locatie duurder?
Een reparatie op locatie is duurder dan een reparatie bij ons op de zaak. Voor de regio Middelburg is er bijvoorbeeld een kleine toeslag (€5,-) vanwege de kosten die wij dienen te maken om bij jou op locatie te komen. Voor de regio Zeeuws-Vlaanderen is er een hogere toeslag voor een reparatie op locatie, omdat wij hierbij tevens rekening houden met de auto- en tunnelkosten die wij dienen te maken om op jouw locatie langs te komen.

7. Tweekfix op locatie – Hoe kun je betalen?
Bij Tweekfix betaal je altijd NADAT de reparatie is voldaan. Indien de reparatie is uitgevoerd, dan kun je contant afrekenen of pinnen. Onze monteur heeft namelijk altijd een mobiel pinapparaat bij, waardoor je zeer gemakkelijk kunt afrekenen en geen contant geld in huis hoeft te hebben.

Bij Tweekfix betaal je altijd nadat de reparatie is voldaan. Wij werken namelijk op basis van ‘no fix, no pay’. Dit betekent dat wij enkel kosten rekenen, indien wij de reparatie kunnen uitvoeren. Sommige smart devices zijn helaas niet meer te repareren (ondanks onze expertise) en daarvoor brengen wij geen kosten in rekening. Bij een reparatie op locatie brengen wij wel de hierboven genoemde toeslag in rekening (zie kopje 5).

Tweekfix op locatie – Voor bedrijven en vaste klanten

Voor organisaties en vaste klanten kunnen wij altijd een gunstiger tarief aanbieden voor reparaties op locatie. Neem hiervoor direct contact op met:

Rogier Brusell
Business Developer Tweekfix
06-34728918

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix