Whatsapp Bel
9.3

“Woon je niet in de buurt van het mooie Middelburg of Goes (in Zeeland dus), maar wil je jouw device wel door ons laten repareren? Dan kun je ervoor kiezen om je apparaat naar ons te verzenden!”

1. Stuur je reparatie op

Wij zullen je product uiteraard eerst dienen te ontvangen en uitvoerig dienen te testen om te zien wat er precies defect aan is. Als je contact met ons opneemt, dan kunnen wij het defect vaak al telefonisch (of via de e-mail of Whatsapp) vaststellen en een eerste prijsindicatie geven. De verzendkosten komen voor je eigen rekening, maar wij bevelen wel aan om je product met de pakketbezorging naar ons op te sturen en niet via de normale enveloppenpost! Dit om beschadigingen tijdens de verzending te voorkomen. In overleg met ons kun je een verzendlabel toegestuurd krijgen. Ook geven wij aan welke gegevens wij benodigd hebben om jouw device goed te kunnen verwerken en te repareren.

2. Wij testen jouw product

Wanneer wij het defecte product van je hebben ontvangen, controleren wij direct wat er precies defect aan is. Wanneer het defect is (of de defecten zijn) vastgesteld, dan houden wij je direct via de e-mail, of via de telefoon, op de hoogte van de kosten. Als je akkoord bent met de opgegeven kosten, dan kunnen wij het product vaak dezelfde dag nog voor je repareren. Wij laten de verwachte reparatietijd uiteraard ook aan je weten.

3. Wij repareren jouw product

Nu wij het defect hebben vastgesteld, en jij akkoord bent met de reparatieprijs, gaan wij direct aan de slag met de reparatie. Wij zijn gespecialiseerd in alle reparaties die wij uitvoeren en daarom is je device bij ons in goede handen.
Het is mogelijk dat wij bij de reparatie van je product zien dat er nog iets defect is (of niet helemaal goed functioneert). Wanneer het een klein defect is, repareren wij dit meestal kosteloos. Indien de reparatieprijs hierdoor verandert voor jou, dan laten wij eerst weten welke kosten er nog bij komen, voordat wij de extra reparatie voor je zullen uitvoeren.

Wanneer je product is gerepareerd, testen wij deze zeer uitgebreid om zeker te zijn van een goede montage van de vervangen onderdelen.

4. Het product wordt teruggestuurd

Wanneer het product is gerepareerd (en door ons is goedgekeurd), zullen wij het pakket zo snel mogelijk op de post doen. Je ontvangt van ons direct de factuur van de reparatie. De factuur is tevens je garantiebewijs, dus houdt deze goed bij! Je ontvangt namelijk standaard 6 maanden garantie op iedere reparatie! Nadat je de factuur hebt betaald, ontvang je direct de track and trace code van je pakket en kun je deze de volgende bezorgdag in huis verwachten!

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix