Whatsapp Bel
9.3

Voor al je computer, laptop en Macbook reparaties ben je bij Tweek aan het juiste adres! Hieronder vindt je een indicatie van computer reparaties die wij uitvoeren. Voor meer informatie kun je natuurlijk het beste even contact met ons opnemen!

Adres
SHOP EN REPARATIES
Ampèreweg 26M
4338 PT Middelburg

HAAL EN BRENG PUNT
Energieweg 15
4382 WW Vlissingen klantenservice@tweek.nl
Openingstijden
Maandag: 09:30 - 19:00
Dinsdag: 09:30 - 20:30
Woensdag: 09:30 - 19:00
Donderdag: 09:30 - 19:00
Vrijdag: 09:30 - 20:30
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tweek X Digiteam – Computer reparaties

Is jouw computer, laptop, iMac, Macbook of PC kapot? Heb je een computer reparatie nodig? Dan ben je bij Tweek aan het goede adres! Sinds 2020 werkt Tweek namelijk samen met Digiteam Goes; zij zijn DE Zeeuwse experts of het gebied van computer reparaties en daarmee dus een zeer sterke partner van Tweek!

Computer repareren in Zeeland – Middelburg en Goes

Je kunt vanaf nu in Middelburg en in Goes terecht voor al je computer, laptop, PC, iMac, Macbook en hardware reparaties. Heb je bijvoorbeeld een trage computer? Is de harde schijf van je PC defect? Wil je Windows opnieuw laten installeren? Heb je een programmafout? Ben je op zoek naar een nieuwe SSD? Of wil je jouw systeem upgraden? Dan ben je bij Tweek aan het goede adres, want dat zijn precies reparaties die wij goed voor jou kunnen uitvoeren.

Is je computer kapot? Hoe gaan wij te werk?

Tweek werkt samen met Digiteam in Goes. Deze samenwerking hebben wij al een tijd lopen en dat loopt ontzettend goed. Maar hoe gaan wij nou precies te werk?

 1. Breng je computer of systeem langs bij Tweek in Middelburg.
 2. Tweek checkt jouw systeem en deze wordt beveiligd gebracht naar de Technische Dienst van Digiteam in Goes.
 3. Digiteam bepaalt de prijs van de reparatie en wij nemen contact op met jou VOORDAT we gaan repareren.
 4. Jouw apparaat wordt gefixt en komt beveiligd weer terug naar Tweek in Middelburg.
 5. Je kunt jouw computer komen ophalen en rekent bij Tweek af.

Hoe lang duurt een computer reparatie bij Tweek?

Daar kunnen we kort over zijn: NIET LANG! Dagelijks worden reparaties over en weer gebracht tussen Tweek in Middelburg en Digiteam in Goes. Je computer wordt dus binnen 1 dag gecontroleerd en je krijgt dan ook direct een raming van de reparatiekosten. Als de onderdelen voor jouw reparatie voorradig zijn, dan heb je jouw systeem vaak al binnen 3 werkdagen weer terug!

Echte service voor jouw computer of Macbook

Zoveel service van Tweek. Waar krijg je dat nou nog meer in Zeeland? Wij kunnen je verklappen dat je dat nergens krijgt voor jouw computer reparatie. Hieronder sommen we slechts een paar dingen op! Wil je meer informatie? Klik dan op de service waar je meer over wilt weten!

Tweek – De reparatie experts

Tweek en Digiteam hebben gecombineerd al bijna 20 jaar ervaring in het repareren van smartphones, tablets, computers, laptops en allerlei elektronica. Hiermee weet je dus zeker dat jouw reparatie in goede handen is! Van de Apple iPhone 11 tot een gaming-pc en van de nieuwste smartwatch tot Playstation spelcomputers; wij kunnen alles voor je fixen.

Naast onze jarenlange ervaring en de expertise van onze professionele monteurs, gebruiken wij uiteraard de meest hoogwaardige onderdelen voor jouw computer of smartphone! Wij hebben de afgelopen jaren verschillende leveranciers uitgeprobeerd en hebben hierdoor uiteindelijk de meest betrouwbare leveranciers kunnen vinden voor alle onderdelen die wij gebruiken. En dat merk je direct!

Garantie – Hoe lang heb ik garantie op mijn computer reparatie?

Wij leveren standaard 6 maanden garantie op alle reparaties die wij uitvoeren! Sommige computer onderdelen worden met een langere garantie geleverd en sommige reparaties zullen een kortere garantie hebben. Je kunt in ieder geval altijd uitgaan van 6 maanden, tenzij wij dit specifiek anders vermelden! Dat is nog eens enorme zekerheid op jouw reparatie.

Oplossingen voor bedrijven – Kunnen we je daarbij helpen?

Heb je een groot of klein bedrijf? Dan heb je vast behoefte aan een mooie IT-oplossing. Tweek en Digiteam kunnen jou een compleet pakket aanbieden van refurbished smartphones tot onderhoud aan al je systemen! Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat je altijd online blijft en de zaken altijd zullen doorlopen. Onze zakelijke klanten worden altijd direct geholpen en binnen 1 dag ben je weer online! Een uitgebreide uitleg vind je hier!

Een computer reparatie is altijd duurzaam!

Een nieuwe computer, Macbook of laptop kopen is vaak niet zo snel nodig en ook ontzettend slecht voor het milieu. Het is natuurlijk veel duurzamer om een reparatie uit te laten voeren, zodat jij jouw systeem weer een hele tijd kunt gebruiken. En naast duurzaamheid voor onze planeet, levert dit ook een stuk duurzaamheid op voor je portemonnee. Meer informatie vind je hier!

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2021 Tweekfix