Whatsapp Bel
9.3

Is je PS4 kapot? Leest je Playstation 4 geen HDMI meer? Of is de harde schijf defect geraakt? Hieronder kun je precies zien hoeveel een reparatie aan je Sony PS4 kost!

Adres
SHOP EN REPARATIES
Ampèreweg 26M
4338 PT Middelburg klantenservice@tweek.nl
Openingstijden
Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PS4 Reparatie – Tweekfix

Je kunt jouw Playstation 4 direct laten repareren door onze reparatie experts. Is je HDMI Poort defect? Leest je PS4 geen CD’s meer? Of loopt de software vast? Dan zit je goed bij de experts van Tweek. Breng je Playstation bij ons langs in Middelburg (zeeland) en vaak is deze de volgende dag al gereed voor je. Je Playstation naar ons opsturen gaat ook ontzettend makkelijk, binnen 3 werkdagen heb je jouw Playstation vaak al gerepareerd terug in huis. Hieronder vind je meer informatie.

PS4 repareren in Zeeland

Tweekfix is de expert in PS4 reparaties van zeeland. Is je Playstation 4 kapot? Breng deze dan direct bij ons langs in Middelburg (klik hier voor ons adres). Je Playstation kan meteen onderzocht worden en wij kunnen je een mooie prijsopgaaf geven voor de reparatiekosten. Als de onderdelen op voorraad zijn, dan is je Playstation de volgende werkdag vaak al gereed voor je! Kom dus snel langs.

PS4 opsturen – Voor Nederland en België

Wij repareren ontzettend veel producten van klanten uit Nederland en België. Daarom kun je jouw elektronica gewoon naar ons verzenden voor een professionele reparatie. Hieronder leggen wij je haarfijn uit hoe het werkt.

1. Stuur je PS4 op naar Tweekfix
Neem altijd eerst even contact op met Tweekfix om te laten weten dat je een PS4 wilt laten repareren. Je krijgt dan vaak al direct een prijsindicatie en een prognose of de Playstation nog goed te repareren is. Stuur je PS4 vervolgens in een stevige doos op naar:

Tweekfix
t.a.v. Reparatie
Ampèreweg 26-M
4338 PT Middelburg

Zorg ervoor dat je in het pakket een briefje hebt toegevoegd met de volgende gegevens:

Naam
Adres
Telefoonnummer
E-mailadres

Zodra je pakket is ontvangen, krijg je meteen een berichtje van ons.

2. Wij testen jouw Playstation
Zodra je Playstation is ontvangen, gaan wij direct aan de slag. Je Playstation wordt getest en je ontvangt van ons direct een prijsopgaaf van de reparatiekosten. Zodra je akkoord bent met de reparatiekosten, gaan wij aan de slag met jouw reparatie. Indien wij je Playstation niet kunnen repareren, dan brengen wij €25,- aan onderzoekskosten in rekening (exclusief verzendkosten van €7,- om de Playstation naar jou terug te sturen). Neem daarom altijd eerst even contact met ons op voordat je jouw spelcomputer verzend, want wij kunnen je vaak al direct vertellen of een PS4 nog te repareren is of niet.

3. Tweekfix repareert je PS4
Na jouw akkoord, gaan wij aan de slag. Je PS4 wordt direct gerepareerd en na de reparatie wordt deze nog uitvoerig getest. Zodra jouw Playstation is goedgekeurd, laten wij het meteen aan je weten.

4. Je spelcomputer wordt weer naar je teruggestuurd
Nadat je Playstation door Tweek is goedgekeurd, sturen wij het pakketje direct terug naar jou. We sturen je ook meteen een factuur via de e-mail, die je via iDeal kunt betalen. Zodra de betaling is voldaan, wordt je pakket verzonden en heb je deze de volgende (bezorg) dag in huis. We rekenen voor deze verzending €7,- verzendkosten bovenop de reparatiekosten.

Verdere vragen over je PS4 reparatie

Als je nog andere vragen hebt over je PS4 reparatie, neem dan meteen contact op met onze klantenservice. Eén van onze monteurs kan je meteen verder helpen!

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix