Whatsapp Bel
9.3
Wij zijn geopend voor reparaties. Hiervoor dien je van tevoren wel een afspraak te maken! Meer weten? Klik dan hier.

iPhone reparaties

Wij voeren reparaties uit aan alle Apple iPhone modellen. Kies hieronder je iPhone model en je kunt de reparatieprijzen voor jouw smartphone direct zien. Als je niet precies weet welk model je hebt, dan kun je hier klikken om je exacte model te achterhalen.

Kies je iPhone

Tweekfix repareert jouw iPhone binnen een mum van tijd. Dankzij onze jarenlange ervaring is je iPhone altijd in veilige handen en snel weer volledig hersteld! Via onze website kun je de prijs voor jouw reparatie gemakkelijk vinden en meteen een afspraak maken via Whatsapp, e-mail of je kunt ons even bellen.

Is je iPhone kapot? Fix je iPhone binnen 3 stappen

Dankzij onze super handige website kun je de reparatie van jouw iPhone binnen 3 stappen vinden en weet je direct wat je reparatie kost en wanneer je iPhone weer gefixt kan zijn. Een batterij of scherm laten vervangen is nog nooit zo makkelijk geweest voor je iPhone! Het gaat als volgt:

 1. Vind jouw iPhone reparatie door je model aan te klikken en je ziet direct alle beschikbare reparaties en prijzen voor jouw model iPhone.
 2. Maak een afspraak. Je kunt bij jouw reparatie op ‘Whatsapp’ drukken en je smartphone opent meteen een Whatsapp chat met Tweekfix! Uiteraard kun je ook bellen of ons een mailtje sturen. Het is mogelijk om een afspraak voor je iPhone reparatie te maken tussen 09:30 en 18:00 uur.
 3. Breng je iPhone langs voor jouw reparatie en binnen een uur is deze weer gerepareerd. Indien je een afspraak hebt gemaakt voor een iPhone reparatie bij jou thuis of op werk, dan hoef je enkel af te wachten totdat onze reparatie expert bij je langskomt!

Check voor nog meer informatie: reparatie laten uitvoeren.

Hoe snel is mijn iPhone scherm of batterij vervangen?

Tegenwoordig kun je nog geen uur zonder je smartphone; een aantal dagen zou een volledige ramp zijn! Tweekfix onderscheidt zich altijd van de concurrentie door jouw defecte iPhone binnen een uur weer volledig te fixen. Alle (geplande) iPhone reparaties zijn dus binnen 1 uur gereed, waardoor je super snel weer online bent. Een reparatie van een batterij voor je iPhone 6 duurt bijvoorbeeld slechts 10 minuten. Voor meer informatie: Hoe lang ben ik mijn device kwijt?

Dit is echte service voor jouw Apple iPhone

Wij leveren zo ontzettend veel service, dat wij alle services voor jouw iPhone reparatie hier enkel opsommen. Wil je meer weten over onze Tweekfix service? Klik dan op de service waar je meer over wilt weten:

Tweekfix – Reparatie experts

Ondertussen kan Tweekfix zich een expert noemen op het gebied van Apple reparaties. Wij repareren al 5 jaar lang alle Apple iPhones, maar ook Apple iPads, Macbooks en Apple Watches. Tweekfix is met reparaties begonnen vanaf de Apple iPhone 4 en inmiddels repareren we de Apple iPhones 11 en 11 Pro ook al. Apple iPhones zijn de afgelopen jaren gecompliceerder en groter geworden, maar de basistechniek blijft hetzelfde; en deze iPhone reparatie techniek hebben wij ondertussen volledig onder de knie!

Alle nieuwere iPhones zijn bijvoorbeeld compleet ‘gesealed’, waardoor deze heel secuur opengemaakt dienen te worden. Na de reparatie vervangen wij de ‘seal’ van je scherm, zodat deze weer helemaal origineel in elkaar is gezet!

Naast onze jarenlange ervaring en de expertise van onze professionele monteurs, gebruiken wij uiteraard de meest hoogwaardige iPhone onderdelen voor jouw smartphone! Wij hebben de afgelopen jaren verschillende leveranciers uitgeprobeerd en hebben hierdoor uiteindelijk de meest betrouwbare leveranciers kunnen vinden voor iPhone onderdelen. Je hebt bij sommige iPhone reparaties ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende onderdelen, zoals bijvoorbeeld bij een iPhone 7 scherm reparatie. Je kunt kiezen voor het vervangen van je scherm van ‘kopie kwaliteit’, een scherm van ‘hoge kopie kwaliteit’ en een scherm van ‘originele kwaliteit’. Hier zit uiteraard een prijsverschil tussen, maar wij laten de keuze over aan jou.

Onder dit kopje willen wij onze professionele werkruimte nog even wat extra ‘shine’ geven. Wij hebben de mooiste en meest uitgebreide reparatieruimte van alle regionale reparateurs en beschikken dus over alle benodigde werktuigen om jouw iPhone secuur te kunnen repareren! Een foto zegt meer dan duizend woorden:

Garantie en ‘no fix, no pay’

Tweekfix levert standaard 6 maanden garantie op de reparatie van jouw Apple iPhone en wij staan volledig achter deze garantie. In bepaalde omstandigheden kunnen wij een dergelijke garantie niet meer bieden, zoals bijvoorbeeld wanneer er val- of stootschade aan je gerepareerde iPhone zit. Wanneer je dus jouw iPhone scherm laat repareren en er zit wederom valschade aan het toestel, dan kunnen wij hiervoor geen garantie verlenen. Voor meer informatie: garantie op mijn reparatie.

Een andere voorwaarde die wij nog even willen benadrukken is onze ‘no fix, no pay’ regeling. Dit houdt simpelweg in dat je niets hoeft te betalen wanneer wij jouw iPhone niet kunnen repareren. Tijdens ons GRATIS onderzoek aan jouw defecte iPhone stellen wij een diagnose en geven wij aan welke reparatie wij zullen uitvoeren. Indien de reparatie is uitgevoerd, maar het probleem niet is verholpen, dan hoef je hiervoor niets te betalen! Dit komt gelukkig weinig voor, omdat onze repair experts in 99% van de gevallen van tevoren een juiste diagnose stellen. Voor meer informatie: no fix, no pay garantie.

iPhone reparatie in Zeeland – In Middelburg of bij jou thuis

In Zeeland heb je eigenlijk maar één adres voor je iPhone reparaties en dat is natuurlijk Tweek! Je kunt gerust bij ons langskomen in Middelburg. Op beide vestigingen kun je jouw defecte smartphone afgeven en zorgen wij ervoor dat deze in een mum van tijd weer is gefixt! Ook is het mogelijk om jouw iPhone reparatie bij jou thuis of op je werk op te komen halen.

Kort gezegd, werkt een iPhone reparatie als volgt:

 1. Maak een afspraak met Tweekfix.
 2. Kom bij ons langs in Middelburg. Onze monteur kan ook bij jou op locatie langskomen.
 3. Wij repareren jouw iPhone vaak al binnen een uur!

Voor meer informatie rondom het afgeven of het laten ophalen van jouw reparatie, klik hier!

Goedkope iPhone reparaties

Wij houden de prijzen voor iPhone reparaties altijd zo laag mogelijk. Hiermee zijn wij concurrerend met de landelijke prijzen voor iPhone reparaties en kunnen wij de beste prijs van Zeeland bieden. Daarnaast heb je bij sommige reparaties de keuze voor jouw reparatieprijs door te kiezen voor de kwaliteit van jouw iPhone onderdeel; je kunt een iPhone 6S scherm bijvoorbeeld in een kopie-kwaliteit verkrijgen (en dus voor een lage prijs), maar je kunt ook kiezen voor een scherm van originele kwaliteit, waardoor de reparatie iets duurder uitvalt. Wij laten deze keuze graag over aan jou!

Onze reparatie prijzen worden regelmatig gecheckt, en indien mogelijk, ook snel verlaagd. Op onze prijzen zijn wij heel kritisch, want goedkoper kunnen we het niet maken.

Welke iPhone reparaties voert Tweekfix uit?

Tweekfix voert alle Apple iPhone reparaties uit aan alle huidige modellen, vanaf de Apple iPhone 5. Oudere onderdelen hebben wij eventueel nog wel op voorraad, maar deze reparaties staan niet meer op onze website. Voor de onderstaande modellen ben je dus aan het juiste adres voor een reparatie:

 • Apple iPhone 5, 5C en 5S reparaties;
 • Apple iPhone 6 en 6 Plus reparaties;
 • Apple iPhone 6S en 6S Plus reparaties;
 • Apple iPhone 7 en 7 Plus reparaties;
 • Apple iPhone 8 en 8 Plus reparaties;
 • Apple iPhone X reparaties;
 • Apple iPhone XS en XS Max reparaties;
 • Apple iPhone XR reparaties;
 • Apple iPhone 11 reparaties;
 • Apple iPhone 11 Pro en 11 Pro Max reparaties.

Je kunt dus voor allerlei soorten reparaties aan jouw Apple iPhone bij ons terecht. Een greep uit de reparaties die wij uitvoeren:

 • iPhone scherm vervangen;
 • iPhone batterij vervangen
 • iPhone LCD repareren;
 • iPhone laadt niet op;
 • iPhone gaat niet aan.

Oplossingen voor bedrijven – Zakelijke iPhone

Heeft jouw bedrijf of organisatie veel (of weinig) iPhones in beheer of verdeeld onder het personeel? Dan kan Tweekfix wellicht leuke oplossingen bieden voor de organisatie. Wij werken al jaren met verschillende partijen uit Zeeland en leveren hierbij passende oplossingen. Zo hebben wij bij een grote chemische partner meer dan 60 toestellen in beheer en zorgen wij dat het personeel binnen een uur weer online is, wanneer een iPhone beschadigd is geraakt. Ook leveren wij aan veel grote (en kleine) organisaties refurbished Apple iPhones met een onderhoudscontract of met volledige installatie van dergelijke ICT. Dus voor het kopen van een zakelijke, refurbished iPhone ben je bij Tweekfix ook aan het juiste adres.

Wij denken in ieder geval graag mee met de behoeften van jouw organisatie en kunnen vaak een mooie oplossing bieden voor de iPhones binnen jouw organisatie om ervoor te zorgen dat iedereen online kan blijven. Voor meer informatie, zie oplossingen voor bedrijven.

Een iPhone reparatie is altijd duurzaam

Apple iPhones hebben een langere levensduur bij goed onderhoud en eventuele reparaties. Een Apple iPhone met een defect scherm kan na een schermreparatie gemakkelijk weer een tijdje mee. Een defecte iPhone accu is ook snel (en goedkoop) te vervangen en levert dus een langere levensduur op voor jouw iPhone. Door dergelijke oplossingen hoef je niet per se ieder jaar een nieuwe iPhone aan te schaffen, maar kun je de levensduur tot wel 3 à 4 jaar verlengen. Wanneer je toch liever een nieuwer model iPhone wilt aanschaffen, dan is het mogelijk om een refurbished iPhone te kopen en eventueel je (defecte) iPhone in te ruilen voor een leuke korting. Zie voor meer informatie: Altijd een duurzame oplossing.

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix