Whatsapp Bel
9.3

Samsung reparaties

Wij voeren reparaties uit aan alle Samsung Galaxy smartphones. Bij sommige modellen staan geen prijzen, omdat deze reparaties weinig voorkomen; neem dus contact op voor de actuele prijzen. Als je niet precies weet welk model je hebt, dan kun je hier klikken om je exacte model te achterhalen.

Kies je Samsung

Bij Tweekfix weten wij wel raad met je defecte Samsung Galaxy smartphone. Wij voeren Samsung reparaties uit met de grootst mogelijke zorg en professionaliteit, waardoor je zeker weet dat jouw smartphone nog een lange tijd gebruikt kan worden. Check de actuele prijzen op onze website en bel, mail of Whatsapp ons voor een snelle afspraak.

Galaxy smartphone kapot? Je Samsung is binnen 3 stappen weer gerepareerd

Bij Tweekfix houden wij het graag simpel. Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk weten hoe duur jouw Samsung reparatie zal zijn, wanneer je bij ons terecht kunt voor een afspraak én wanneer jij je smartphone weer gerepareerd kunt ophalen. Hiervoor hebben wij een ontzettend handige website opgezet. Selecteer op Tweekfix jouw Samsung Galaxy model en je kunt direct de actuele reparatieprijzen bekijken. Bel, mail of Whatsapp met één van onze repair experts en je weet direct waar je aan toe bent. Het is vaak binnen 1 minuut al duidelijk welke reparatie je nodig hebt en hoe duur jouw Samsung Galaxy reparatie zal uitkomen.

Snelle Samsung Galaxy S5, S6, S7, S8, S9 of S10 reparatie?

Of je nou het scherm van een Samsung Galaxy S9 wilt laten repareren of de accu van je Samsung Galaxy Note 8 wilt vervangen, dan kun je altijd bij Tweekfix terecht. Wij zijn volledig gespecialiseerd in Samsung Galaxy reparaties en hebben alle expertise, gereedschappen en ervaring in huis om jou zekerheid te kunnen bieden van een goede en duurzame reparatie. De wat oudere Samsung Galaxy toestellen (zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S4) zijn vaak al binnen een uur gerepareerd. De nieuwere modellen (zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8) hebben wij ongeveer 24 uur nodig om goed te kunnen repareren. Sommige Samsung reparaties duren dus wat langer dan een uur, omdat de nieuwere modellen volledig ‘gesealed’ zijn. Wij ‘sealen’ de toestellen na een reparatie weer opnieuw, maar een dergelijke plaklaag dient een volledige nacht te ‘drogen’, zodat de seal echt goed is. Het is natuurlijk vervelend om je toestel een langere tijd te missen, maar het is wel benodigd om een volledig goede reparatie te kunnen garanderen. Maar niet getreurd, je kunt altijd een leentoestel aanvragen, zodat je bereikbaar blijft!

Complete service voor jouw Samsung Galaxy toestel

Wil je meer weten over onze Tweekfix service? Klik dan op de service waar je meer over wilt weten:

Tweekfix – Wij zijn de repair experts

Zoals je hebt gezien, houden wij ervan om onze reparatie diensten zeer praktisch aan te bieden. Onze jarenlange ervaring heeft mooie technieken voortgebracht en heeft ons in de gelegenheid gesteld om Samsung Galaxy reparaties zeer professioneel uit te voeren. Een goed voorbeeld is het laten drogen van de ‘seallaag’ van bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S9 (zie het kopje ‘Snelle Samsung Galaxy S5, S6, S7, S8, S9 of S10 reparatie?’). Zo hebben wij nog veel meer technieken ontwikkeld om Samsung Galaxy devices zeer secuur te kunnen repareren, zonder dat je hier na de reparatie iets van zult zien. Smartphones beschikken over zeer gevoelige techniek en het is dan ook enkel aan experts over te laten om een smartphone reparatie uit te voeren, zodat je zeker weet dat je toestel na een reparatie nog volledig werkt en ook langere tijd mee zal gaan. Je kunt hier meer te weten komen over de manier waarop wij werken.

Garantie en ‘no fix, no pay’

Op iedere Samsung Galaxy reparatie krijg je standaard 6 maanden garantie. Deze garantie geldt voor de montage én het onderdeel. Wij bieden onze klanten een dergelijke garantietermijn, omdat wij zeker weten dat jouw Galaxy smartphone na de reparatie nog een lange tijd gebruikt dient te kunnen worden; tenzij er natuurlijk iets anders defect raakt.

Daarnaast bieden we je de zekerheid van ‘no fix, no pay’. Dit houdt, simpel gezegd, in dat wij jouw toestel altijd eerst bekijken en een GRATIS diagnose stellen. Wanneer één van onze repair experts een dergelijke diagnose heeft uitgevoerd, dan weten wij in de meeste gevallen wat er defect aan je device is en wat het gaat kosten om jouw device weer te repareren. Als tijdens of na de reparatie blijkt dat jouw toestel nog steeds niet goed functioneert (of helemaal niet te repareren is), dan hoef je (meestal) niks te betalen.

Samsung smartphone laten repareren in Zeeland – In Middelburg of bij jou thuis

In Zeeland heb je eigenlijk maar één adres voor je Samsung reparatie en dat is Tweek! Je kunt gerust bij ons langskomen in Middelburg. Op beide vestigingen kun je jouw defecte smartphone afgeven en zorgen wij ervoor dat deze in een mum van tijd weer is gefixt! Ook is het mogelijk om jouw Samsung telefoon bij jou thuis of op je werk op te komen halen.

Kort gezegd, werkt een Samsung reparatie als volgt:

 1. Maak een afspraak met Tweekfix.
 2. Kom bij ons langs in Middelburg. Onze monteur kan ook bij jou op locatie langskomen.
 3. Wij hebben jouw Samsung smartphone vaak al binnen 1 uur gerepareerd.

Voor meer informatie rondom het afgeven of het laten ophalen van jouw reparatie, klik hier!

Goedkope Galaxy S en Note reparaties

Tweekfix let altijd zeer scherp op de reparatieprijzen van onze Galaxy S en Note reparaties. Wij houden de ‘landelijke’ reparatieprijzen wekelijks in de gaten en bieden dus altijd een reparatie aan voor een goedkope prijs, zonder op kwaliteit in te leveren. Voor Samsung toestellen repareren wij altijd met originele Samsung onderdelen en worden er dus bijvoorbeeld geen replica schermen gebruikt. Dit zorgt voor een hogere prijs van een schermreparatie, maar onze ervaring met kopie schermen is totaal niet goed voor Samsung Galaxy toestellen en daarom monteren wij dergelijke schermen dus niet; hetzelfde principe geldt voor Galaxy accu’s.

Belangrijk is om te vermelden dat wij ALTIJD een prijsindicatie geven voor schermreparaties van Samsung. Dit komt omdat wij de Samsung schermen dus enkel origineel verkrijgen en de inkoopprijs van de schermen dagelijks veranderd vanuit de leverancier; sommige kleuren zijn zelfs goedkoper dan andere kleuren. De prijs op Tweekfix is voor Samsung schermreparaties dus altijd indicatief. Wanneer je contact met ons opneemt, dan kunnen wij de actuele prijs van jouw schermreparatie direct doorgeven.

Welke Samsung reparaties voeren wij uit?

Wij kunnen Samsung reparaties uitvoeren voor de meeste Samsung Galaxy modellen. Niet alle modellen staan echter op Tweekfix, omdat er ontzettend veel verschillende devices beschikbaar zijn en voor veel (onbekende) modellen geen (of nauwelijks) onderdelen te bestellen zijn. Wij voeren in ieder geval reparaties uit aan de volgende Samsung Galaxy modellen:

 • Samsung Galaxy S10 en S10 Plus reparaties;
 • Samsung Galaxy S9 en S9 Plus reparaties;
 • Samsung Galaxy S8 en S8 Plus reparaties;
 • Samsung Galaxy S7 en S7 Edge reparaties
 • Samsung Galaxy S6 en S6 Edge reparaties;
 • Samsung Galaxy S5, S5 NEO en S5 Mini reparaties;
 • Samsung Galaxy S4 en S4 Mini reparaties;
 • Samsung Galaxy Note 8 reparaties;
 • Samsung Galaxy Note 5 reparaties;
 • Samsung Galaxy Note 4 reparaties;
 • Samsung Galaxy A reparaties;
 • Samsung Galaxy J reparaties.

We kunnen in principe alles vervangen aan jouw Samsung device, maar dit zijn de meest voorkomende reparaties:

 • Samsung scherm reparatie;
 • Galaxy scherm reparatie;
 • Samsung LCD reparatie;
 • Galaxy Accu reparatie;
 • Samsung camera reparatie;
 • Samsung gaat niet aan.

Oplossingen voor bedrijven – Zakelijke Samsung devices

Voor jouw organisatie kunnen wij eventueel ook zakelijke oplossingen bieden rondom Samsung Galaxy smartphones. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tegen een leuke korting meerdere Samsung reparaties uit te laten voeren of de toestellen in beheer/onderhoud te nemen, zodat de medewerkers van jouw organisatie altijd online zijn. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een (groot) aantal refurbished Samsung Galaxy devices te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bieden wij mogelijkheden tot inname van (defecte) Samsung Galaxy smartphones tegen een aantrekkelijke korting of een leuk geldbedrag. Kijk voor meer zakelijke oplossingen van Tweekfix voor jouw organisatie hier.

Duurzaamheid van een Samsung reparatie

De uitvoering van een reparatie aan jouw device is natuurlijk altijd duurzaam. Immers, je hoeft jouw defecte device niet direct te vervangen door een nieuwe Samsung smartphone, maar je kunt de levensduur van je toestel verlengen. Zo kan een Samsung Galaxy S7 na het vervangen van een defecte accu gemakkelijk nog een ‘ronde’ mee. Dit levert duurzaamheid voor het milieu op, maar zeker ook voor je portemonnee. Tweekfix is altijd heel bewust bezig met duurzaamheid en wij recyclen alle defecte Samsung onderdelen dan ook zeer hoogwaardig. Kijk hier voor meer informatie rondom de duurzaamheid van Tweekfix.

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix