Whatsapp Bel
9.3

“Bij Tweekfix staan wij altijd open voor leuke samenwerkingen met andere (lokale) bedrijven of organisaties. Wij geloven erg in regionale kracht en samen groeien. Wij hebben namelijk al een aantal leuke samenwerkingen opgezet en uit het verleden is gebleken dat een goede samenwerking voor wederzijdse groei zorgt.”

Zeeuwse reparateurs

Heb je een reparatiebedrijf dat zich specialiseert in bepaalde smart-reparaties? Dan kunnen wij eventueel iets voor elkaar betekenen. Tweekfix is namelijk altijd op zoek naar betrouwbare partners die reparaties kunnen uitvoeren die wij niet ’in house’ doen. Zo krijgen wij regelmatig de vraag of wij televisies of camera’s repareren. In de toekomst zouden wij dergelijke reparaties graag willen aanbieden bij een betrouwbare partner. Voor jouw bedrijf levert het een (nieuwe) klantenkring op en voor ons levert het een uitbreiding van ons assortiment op.

Tweekfix voor organisaties

Heeft jouw organisatie een leuk project, zoals bijvoorbeeld een leertraject over smartphones en kun je wel wat expertise gebruiken? Dan kun je Tweekfix altijd benaderen. Eventuele trajecten of masterclasses op scholen of iets dergelijks, dat vinden wij altijd interessant; wij delen onze kennis graag. Is er een kortlopend project waarbij jouw organisatie een ervaren smart-reparateur kan gebruiken of wil je een dergelijk project opzetten? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Werken bij Tweekfix

Wij zoeken enkel technisch geschoolde mensen die ervaring hebben in de reparatiebranche en dan specifiek gericht op smart-apparatuur.

Heb je technische ervaring, marketing-ervaring of sales-ervaring? Dan zijn we wellicht ook naar jou op zoek!

Momenteel nemen wij enkel stagiaires aan van MBO – ICT Beheer niveau 2 of 3. Volg jij deze opleiding en heb je interesse om stage te lopen bij Tweekfix?

Stuur je sollicitatiebrief inclusief CV naar:

klantenservice@tweek.nl

Oplossingen voor bedrijven

Heeft jouw bedrijf of organisatie behoefte aan zakelijke reparatie oplossingen? Wil je een grotere hoeveelheid smartphones aanschaffen voor jouw organisatie? Wil je bedrijfselektronica verkopen? Heb je andere ICT behoeften? Klik dan hier voor onze complete bedrijven pagina.

Wil je op één of andere manier samenwerken met Tweekfix? Neem dan contact op met:

Rogier Brusell
Business Developer Tweekfix
06-34728918

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix