De Zeeuwse Repair Experts
Originele onderdelen
Binnen 1 uur gerepareerd

“Bij Tweekfix staan wij altijd open voor leuke samenwerkingen met andere (lokale) bedrijven of organisaties. Wij geloven erg in regionale kracht en samen groeien. Wij hebben namelijk al een aantal leuke samenwerkingen opgezet en uit het verleden is gebleken dat een goede samenwerking voor wederzijdse groei zorgt.”

Zeeuwse reparateurs

Heb je een reparatiebedrijf dat zich specialiseert in bepaalde smart-reparaties? Dan kunnen wij eventueel iets voor elkaar betekenen. Tweekfix is namelijk altijd op zoek naar betrouwbare partners die reparaties kunnen uitvoeren die wij niet ’in house’ doen. Zo krijgen wij regelmatig de vraag of wij televisies of camera’s repareren. In de toekomst zouden wij dergelijke reparaties graag willen aanbieden bij een betrouwbare partner. Voor jouw bedrijf levert het een (nieuwe) klantenkring op en voor ons levert het een uitbreiding van ons assortiment op. Wij willen namelijk de grootste smart-reparateur van Zeeland worden en kunnen dit niet alleen!

Tweekfix voor organisaties

Heeft jouw organisatie een leuk project, zoals bijvoorbeeld een leertraject over smartphones en kun je wel wat expertise gebruiken? Dan kun je Tweekfix altijd benaderen. Eventuele trajecten of masterclasses op scholen of iets dergelijks, dat vinden wij altijd interessant; wij delen onze kennis graag. Is er een kortlopend project waarbij jouw organisatie een ervaren smart-reparateur kan gebruiken of wil je een dergelijk project opzetten? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Werken bij Tweekfix

Wij zoeken enkel technisch geschoolde mensen die ervaring hebben in de reparatiebranche en dan specifiek gericht op smart-apparatuur. Stuur je sollicitatiebrief inclusief CV naar:

klantenservice@tweek.nl

Stage lopen bij Tweekfix

Momenteel nemen wij enkel stagiaires aan van MBO – ICT Beheer niveau 2 of 3. Volg jij deze opleiding en heb je interesse om stage te lopen bij Tweekfix? Stuur je sollicitatiebrief inclusief CV naar:

klantenservice@tweek.nl

Oplossingen voor bedrijven

Heeft jouw bedrijf of organisatie behoefte aan zakelijke reparatie oplossingen? Wil je een grotere hoeveelheid smartphones aanschaffen voor jouw organisatie? Wil je bedrijfselektronica verkopen? Heb je andere ICT behoeften? Klik dan hier voor onze complete bedrijven pagina.

Wil je op één of andere manier samenwerken met Tweekfix? Neem dan contact op met:

Rogier Brusell
Business Developer Tweekfix
06-34728918

Reparatie – Altijd een duurzame oplossing

Een reparatie is altijd een duurzame oplossing. Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en mee te werken aan de 'vergroening’ van Nederland. Ook wordt de levensduur van je toestel verlengd en defecte onderdelen worden hoogwaardig gerecycled.

Mocht 'vergroening' je niet echt interesseren, dan levert een reparatie ook ontzettend veel duurzaamheid op voor je portemonnee!

Voor meer informatie rondom de duurzaamheid van reparaties voor het milieu en je portemonnee kun je hier klikken.

Bekijk duurzame oplossingen

KLANT BEOORDELINGEN

Blok-usp's-iconen Vind je reparatie
super snel
Blok-usp's-iconen Maak direct
een afspraak
Blok-usp's-iconen (Meestal) binnen
een uur klaar
Blok-usp's-iconen 6 maanden garantie
op je reparatie
 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je device langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze repair experts.

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor uw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur bent u weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smart devices voor uw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smart devices
De voordelen op een rij:

Uw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van uw huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon
De Zeeuwse Repair Experts
Originele onderdelen
Binnen 1 uur gerepareerd

© 2019 Tweekfix