Whatsapp Bel
9.3

Is je scherm net kapot gevallen? Of loop je al een tijdje rond met een gebroken scherm van je iPhone of andere smartphone? Geen paniek, Tweekfix is hier om je direct van je probleem af te helpen! Nagenoeg alle scherm reparaties voor jouw smartphone worden binnen een uur uitgevoerd en zijn zeer scherp geprijsd, waardoor je snel en goedkoop een gerepareerde telefoon terugkrijgt; én standaard met 6 maanden garantie op jouw reparatie. Neem even contact op door ons te bellen, Whatsappen of te mailen en we kunnen direct een afspraak voor jouw defecte scherm inplannen.

Scherm kapot? Je telefoon is binnen een uur weer de oude!

Wanneer je telefoon is gevallen (of kapot is gegaan) dan wil je natuurlijk weten hoe snel jouw scherm weer gerepareerd kan zijn én hoe duur het zal uitkomen. Tweekfix heeft nou precies hiervoor een zeer handige website ontwikkeld om direct antwoord te geven op de meest prangende vragen rondom jouw scherm reparatie. Zoek jouw merk en model op onze website en je kunt direct de prijs van jouw reparatie vinden. Neem gemakkelijk contact op via de telefoon of Whatsapp en plan je afspraak vandaag nog! Vaak kun je dezelfde dag nog bij ons terecht en is je telefoonscherm binnen een uur weer gemaakt. Of het nou om een iPhone scherm of een S10 scherm gaat, Tweekfix repareert het allemaal snel en goedkoop.

Snelle scherm reparatie?

Een nieuw iPhone scherm binnen een uur? Bij Tweekfix is het mogelijk! Ongelofelijk, maar 100% waar. De meeste iPhone schermen monteren wij binnen een uur volledig op jouw Apple smartphone; sommige reparaties duren zelfs slechts 15 minuten. Je Samsung scherm kan ook snel gerepareerd worden of bijvoorbeeld een Apple iPad scherm. We hebben de expertise en de voorraad om allerlei soorten toestellen direct voor je te repareren en je dus geen weken zonder je dierbare smartphone hoeft te doen! Wanneer je contact met ons opneemt, dan kan één van onze repair experts je direct vertellen of jouw onderdelen op voorraad zijn, wanneer je bij ons terecht kunt én hoe lang de reparatie in beslag zal nemen. Mocht de reparatie nou duren, dan kun je van Tweekfix altijd een leentoestel krijgen.

Complete service voor jouw smartphone

Wil je meer weten over onze Tweekfix service? Klik dan op de service waar je meer over wilt weten:

Tweekfix – De experts op het gebied van scherm, glas of LCD reparaties

Wanneer je scherm is gebroken, je LCD defect is of het glas van je smartphone kapot is, dan kom je vanzelf terecht bij dé repair experts van Zeeland; Tweekfix. Wij hebben al meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van smartphone reparaties en hebben alle expertise, gereedschappen en onderdelen in huis om jouw telefoonscherm direct te repareren. Wij kunnen verschillende schermen leveren voor bijvoorbeeld jouw iPhone en bieden je dan de keuze voor goedkopere of duurdere schermreparaties. Voor een iPhone scherm reparatie kunnen wij namelijk een ‘copy-scherm’ monteren, waardoor de prijs beduidend lager uitkomt dan een iPhone scherm van originele kwaliteit (OEM). In sommige gevallen hebben wij ook de mogelijkheid om tweedehands (originele) schermen te monteren op jouw iPhone tegen een beduidend lagere prijs dan de nieuwe schermen van originele kwaliteit. Vraag hiervoor altijd naar de mogelijkheden bij één van onze repair experts.

De faciliteiten bij ons op de zaak zijn tevens zeer professioneel en wij zijn dan ook trots op het ‘laboratorium’ dat wij hebben gebouwd om jouw smartphone reparatie uit te voeren. Check hier meer informatie rondom onze professionele werkwijze.

Garantie en ‘no fix, no pay’ op je scherm reparatie

Alle scherm reparaties die wij uitvoeren, worden standaard uitgevoerd met 6 maanden garantie! Dit biedt je dus de complete zekerheid van een goede reparatie en een goed geleverd onderdeel. Wij gebruiken altijd zeer hoogwaardige onderdelen en hebben verschillende kwaliteit-leveranciers in binnen- en buitenland.
Als je jouw smartphone bij ons langsbrengt voor een schermreparatie, dan stellen wij altijd eerst een gratis diagnose. Dit betekent dus dat één van onze repair experts gratis bekijkt of jouw scherm goed te repareren is, maar ook of deze reparatie rendabel is ten opzichte van de dagwaarde van jouw device; wij geven altijd een eerlijk advies. Wanneer je iPhone een defect LCD of een gebroken glasplaat heeft, dan kunnen wij vaak direct vaststellen wat er met jouw scherm aan de hand is én zullen wij dit direct voor je repareren. Soms voeren wij echter een schermreparatie uit en blijkt je smartphone nog steeds niet goed te functioneren; dan kan het moederbord bijvoorbeeld defect zijn geraakt. In dergelijke gevallen hoef je niets te betalen voor de reparatie en werken wij dus altijd op basis van het ‘no fix, no pay’ principe. Eventueel kunnen wij je dan nog wel verder adviseren omtrent een moederbord reparatie, maar wij kunnen je toestel ook total loss verklaren.

Scherm reparatie in Zeeland – Bij jou op locatie

Je kunt bij ons op de zaak langskomen om jouw scherm te laten repareren, maar er is zelfs de mogelijkheid dat wij jouw scherm bij jou op locatie (dus thuis of op werk) komen repareren. Dat is natuurlijk helemaal makkelijk, want dan hoef je niet weg van huis of werk om je scherm te laten fixen. De reparatie op locatie service bieden wij momenteel enkel aan in de regio Zeeland. Dus heb je een kapot scherm en wil je dat laten repareren in Goes, Middelburg of Vlissingen? Dan kan Tweekfix gewoon bij je thuis langskomen tegen een kleine vergoeding. De meeste iPhone schermen kunnen wij op locatie repareren en dus heeft onze monteur je toestel binnen een uur weer gerepareerd. Sommige toestellen, zoals bijvoorbeeld de Galaxy S9, kunnen wij niet bij jou op locatie repareren, omdat wij hiervoor specialistische apparatuur nodig hebben. Het is (in overleg) dan mogelijk om jouw defecte telefoon op te komen halen en gerepareerd weer thuis te bezorgen. Voor meer informatie voor de reparatie op locatie kun je het beste even contact met ons opnemen.

Goedkope scherm reparaties

Zoveel service en kwaliteit en nog steeds zo goedkoop blijven? Hoe doen ze dat toch bij Tweekfix? Wij repareren ontzettend veel en hebben zeer voordelige onderdelen. Onze onderdelen worden direct ingekocht bij de fabrikant, waardoor wij geen dure groothandel hebben. Dit betekent dat wij onze scherm reparaties erg goedkoop kunnen aanbieden. Naast de reparaties, verkopen wij ook smartphones en andere producten, waardoor wij op verschillende manieren inkomsten genereren en geen maximale winst hoeven te behalen op jouw scherm reparatie. Ook houden wij de nationale prijzen zeer goed in de gaten, waardoor wij in de regio Zeeland erg concurrerend kunnen zijn. Onze scherm reparaties worden namelijk tegen “Randstadprijzen” aangeboden.

Welke scherm reparaties voeren wij uit?

Op het gebied van scherm reparaties voeren wij momenteel veel Apple en Samsung reparaties uit. Dit zijn momenteel de meest populaire merken in Nederland en leveren dus ook 90% van de defecte schermen op. Andere schermen worden door ons echter ook gerepareerd, maar deze zul je wel even apart moeten aanvragen. Wij voeren scherm reparaties uit aan de volgende merken en modellen:

 • Apple iPhone scherm defect
 • iPhone LCD reparatie
 • Apple glas kapot
 • Samsung Galaxy scherm reparaties
 • Galaxy S8 glas kapot
 • Galaxy S7 LCD defect
 • S5, S6, S7, S8, S9, S10 en Note scherm reparaties
 • Apple iPad scherm reparaties;
 • Samsung tablet glas reparaties;
 • Huawei smartphone reparaties;
 • HTC smartphone reparaties;
 • Spelcomputer reparaties;
 • Smartwatch reparaties;
 • Drone reparaties;
 • Verschillende Macbook reparaties;
 • Laptop reparaties;
 • Overige telefoon reparaties.

Niet alle reparaties staan op de website van Tweekfix, maar de komende tijd zullen er steeds meer reparaties worden toegevoegd. Je kunt altijd contact met ons opnemen om te vragen of wij een bepaalde reparatie uitvoeren, want wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten smart device reparaties.

Oplossingen voor bedrijven – Zakelijke reparaties

Heb je een organisatie die veel smartphones in bezit/gebruik heeft? Hebben alle medewerkers smartphones en gaan deze regelmatig kapot? Dat zien wij vaker en Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen in zulke gevallen. In overleg met jouw organisatie kunnen wij bijvoorbeeld een ‘loyaliteitskorting’ of een ‘altijd online service’ bieden. Deze diensten houden simpel gezegd in dat de toestellen van jouw organisatie altijd snel gerepareerd worden door Tweekfix met een leuke korting, in ruil voor loyaliteit aan onze organisatie. Ook zijn er genoeg andere zakelijke mogelijkheden die tussen onze organisaties kunnen worden afgesproken.

Duurzaamheid van een scherm reparatie

Een scherm reparatie is altijd duurzaam! De meeste mensen in Nederland willen bijdragen aan een beter milieu en de duurzame agenda van ons land. In dit duurzame plaatje past een scherm reparatie natuurlijk erg goed, omdat een reparatie zeer veel voordelen oplevert voor het milieu. Je verlengt de levensduur van jouw smartphone namelijk en kunt deze langer blijven gebruiken. Ook kun je het toestel weer goed verkopen of doorgeven aan een bekende, waardoor het toestel gebruikt blijft worden. De aanschaf van een nieuw elektronica product is een enorme belasting op ons milieu en hergebruik (of langer gebruik) wordt dus altijd gestimuleerd. Als je niet zoveel geeft om duurzaamheid in het milieu, dan is een scherm reparatie OOK ontzettend duurzaam voor je portemonnee.

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix