Whatsapp Bel
9.3

Tweekfix is gespecialiseerd in allerlei soorten telefoon reparaties. Of je nou een defecte iPhone of een kapotte Samsung Galaxy hebt; wij weten er wel raad mee. De meeste telefoon reparaties worden door ons binnen een uur uitgevoerd en geleverd met 6 maanden garantie. Je kunt ons altijd bellen, Whatsappen of mailen voor een afspraak of meer informatie omtrent telefoon reparaties.

Telefoon kapot? Je smartphone is 1,2,3 weer gerepareerd

1. Check de telefoonreparatie die jij nodig hebt op Tweekfix. 2. Maak een afspraak. 3. Breng je toestel langs ter reparatie en meestal is je telefoon binnen 1 uur weer helemaal de oude. Wij houden telefoonreparaties graag simpel en hebben daarom een hele praktische website ingericht voor jou om je telefoonreparatie te vinden en directe informatie te geven over alle diensten die wij aanbieden.

Snelle telefoon reparatie?

Niemand kan meer lang offline blijven. Wanneer je jouw smartphone een dag niet kunt gebruiken, dan voel je je al gauw ‘naakt’. Wij begrijpen dat jouw smartphone snel weer gerepareerd moet worden, zodat jij verder kunt met je leven; dat klinkt natuurlijk erg dramatisch. Wij nemen ons werk echter heel serieus en zorgen dus altijd voor een snelle reparatie. De meeste Apple iPhones zijn binnen een uur al volledig gerepareerd, Samsung telefoons nemen meestal wat meer tijd in beslag. Wanneer je contact opneemt met Tweekfix kunnen wij je direct vertellen hoe lang jouw reparatie zal duren en wanneer je dus direct langs kunt komen. Mocht de reparatie iets langer duren, of misschien moeten wij wel wachten op speciale onderdelen voor jouw telefoon, dan kun je van ons altijd een gratis leentoestel krijgen. Dan blijf je dus gewoon altijd online!

Complete service voor jouw telefoon

Wil je meer weten over onze Tweekfix service? Klik dan op de service waar je meer over wilt weten:

Tweekfix – De smartphone reparatie experts

Telefoon reparaties behoren tot onze specialiteit. Wij hebben ontzettend veel ervaring met het uitvoeren van Samsung en Apple reparaties en hebben de afgelopen jaren al duizenden telefoons gerepareerd. Dankzij deze ervaring hebben wij ook speciale reparatie technieken ontwikkeld die er voor zorgen dat wij nét iets beter zijn dan de concurrentie. Zo hebben wij een speciale methode om Samsung telefoons te ‘sealen’, maar zijn wij ook gespecialiseerd in het professioneel ‘sealen’ van Apple iPads en iPhones. Wij beschikken uiteraard ook over specialistisch gereedschap en een complete, professionele werkruimte die onze expertise verder ondersteunt; in tegenstelling tot veel andere reparateurs die achter een ‘normaal’ bureau werken en dus niet over dezelfde faciliteiten beschikken. Dit alles maakt ons tot dé repair experts van Zeeland en omstreken.

Garantie en ‘no fix, no pay’ op je telefoon reparatie

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van reparaties en onderdelen die wij leveren, krijg je standaard 6 maanden garantie op iedere telefoonreparatie die wij uitvoeren. De garantie geldt voor de uitgevoerde reparatie en het gebruikte onderdeel. Wij gebruiken zeer hoogwaardige onderdelen en hebben verschillende professionele leveranciers in binnen- en buitenland.
Wanneer je jouw telefoon komt repareren bij Tweekfix, dan doen wij eerst een gratis diagnose aan jouw telefoon. Een gebroken scherm is natuurlijk niet moeilijk te onderzoeken en hiermee kunnen we direct aan de slag. Soms gaat een telefoon niet aan en dan moeten wij wel verder onderzoek instellen naar de smartphone; hier betaal je geen onderzoekskosten voor. Daarnaast werken wij op basis van het ‘no fix, no pay’ principe. Dit houdt in dat je enkel betaalt voor je telefoonreparatie wanneer deze ook volledig is gerepareerd. Als wij een onderdeel vervangen en het onderdeel functioneert niet goed, of je telefoon functioneert nog steeds niet goed, dan betaal je hier niets voor.

Telefoon reparatie in Zeeland – Bij jou op locatie

Wij bieden je de zekerheid van een professionele reparatie, die ook nog eens erg goedkoop kan uitvallen. Buitenom alle service en garantie die wij hebben, kunnen wij je telefoon zelfs bij jou thuis of op je werk komen repareren; een telefoon reparatie op locatie. Deze telefoonreparatie op locatie is momenteel enkel nog in Zeeland mogelijk, omdat wij ons heel erg sterk op de regio richten. Heb je een telefoonreparatie nodig en woon je bijvoorbeeld in Goes, Middelburg, Vlissingen of Terneuzen? Dan kunnen wij bij jou thuis langskomen en de telefoon reparatie direct voor je uitvoeren. Sommige reparaties kunnen wij echter niet direct op locatie uitvoeren, omdat wij hiervoor specialistische apparatuur of gereedschappen nodig hebben; het is dan eventueel wel mogelijk om jouw reparatie op te komen halen en weer langs te komen brengen. Voor meer informatie voor de reparatie op locatie kun je het beste even contact met ons opnemen.

Goedkope smartphone reparaties

Garanties, gratis diagnose, expertise, snelheid; wij leveren alles voor jouw telefoon reparatie. Als we je nu ook nog eens vertellen dat onze smartphone reparaties ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen worden geleverd, dan kun je dat misschien niet geloven, maar toch is het zo! Wij houden de prijzen van onze telefoon reparaties altijd scherp in de gaten en passen deze aan richting onze nationale concurrentie, waardoor wij in de regio Zeeland altijd zeer goedkoop zijn. Wij hebben ook inkoopvoordelen, omdat wij de meeste van onze onderdelen direct bij de fabrikant bestellen en dus niet via een tussenpersoon, waardoor de onderdeelprijs (en uiteindelijk de reparatieprijs) lekker laag blijft.

Welke reparaties voeren wij uit?

Op het gebied van telefoon reparaties doen wij momenteel met name Apple en Samsung reparaties. Dit zijn momenteel de meest populaire merken in Nederland en leveren dus ook 90% van de reparaties op. Wij voeren echter ook zeer veel ander soort reparaties uit. Tweekfix voert onder andere de volgende (telefoon) reparaties uit:

 • Apple iPhone reparaties;
 • Samsung Galaxy reparaties;
 • Apple iPad reparaties;
 • Samsung tablet reparaties;
 • Huawei smartphone reparaties;
 • HTC smartphone reparaties;
 • Spelcomputer reparaties;
 • Smartwatch reparaties;
 • Drone reparaties;
 • Verschillende Macbook reparaties;
 • Laptop reparaties;
 • Overige telefoon reparaties.

Niet alle reparaties staan op de website van Tweekfix, maar de komende tijd zullen er steeds meer reparaties worden toegevoegd. Je kunt altijd contact met ons opnemen om te vragen of wij een bepaalde reparatie uitvoeren, want wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten smart device reparaties.

Oplossingen voor bedrijven – Zakelijke mobiele telefoons

Wij voeren ook ontzettend veel reparaties uit voor grote en kleine bedrijven uit Zeeland. Wij bieden dus altijd leuke zakelijke oplossingen omtrent telefoon reparaties en kunnen jouw bedrijf wellicht ook verder helpen. Ook leveren wij ontzettend veel refurbished smartphones aan bedrijven en kunnen wij hierin aantrekkelijke kortingen verschaffen. Een nieuwe smartphone is vrij duur en vaak onnodig voor een bedrijf, omdat smartphones door medewerkers enkel voor simpele dingen worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld zakelijk Whatsappen of bellen. Wanneer een smartphone defect raakt is het voor een organisatie veel voordeliger (en duurzamer) om een telefoon te laten repareren in plaats van direct een nieuw device aan te schaffen.

Duurzaamheid van een telefoon reparatie

Een telefoon reparatie is altijd duurzaam! In deze tijden van duurzaamheid en de ‘groene revolutie’ vinden wij dat wij een steentje dienen bij te dragen aan de circulaire economie. Een reparatie is altijd ontzettend duurzaam, omdat er geen vervangend device aangeschaft hoeft te worden, maar een huidig apparaat gebruikt kan blijven worden. Wanneer wij beoordelen dat een toestel niet meer te repareren is, dan hebben onze klanten zelfs de mogelijkheid om een duurzaam, refurbished toestel aan te schaffen.

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix