Whatsapp Bel
9.3

“Op deze pagina vind je de ‘verhalen van Tweek’. Dit zijn korte (of soms langere) blogs/video’s die door de mannen van Tweek zijn gemaakt en een verder kijkje in onze keuken geven! Je kunt onze blogspot ook volgen!

2019/2020; What a time to be alive | Blog december ’19

De kerst staat voor de deur. Voor mij persoonlijk, als Zweedse jongen, is dit veruit de leukste periode van het jaar. Zakelijk is het natuurlijk ook erg interessant, maar ik ga compleet op in de kerstsferen en geniet er daadwerkelijk ongeforceerd van. Ook bij ons op de zaak heerst een complete kerstsfeer; kerstboom, kerstlichtjes, kerstsokken, kerstslingers, kersttakken enzovoorts! Erg leuk allemaal, maar daar gaat dit stukje eigenlijk helemaal niet over. Ik vind het weer eens tijd om een update te geven over onze (vrij succesvolle) social media strategie, de achterliggende gedachte en een (klein beetje) toekomstbeeld op de socials.

Instagram (@tweeknl)

Ik heb het net even nagekeken en op 24 augustus 2019 tikten wij de 500 volgers aan. Op het moment van schrijven hebben wij net de 1200 volgers aangetikt, niet slecht, 700 volgers in iets meer dan 3 maanden. Daar ben ik dan ook zeer blij mee, omdat wij erg veel moeite doen om prachtige content te creëren voor dit medium. Al onze foto’s en video’s worden door onszelf gefotografeerd/gefilmd, bewerkt en voorzien van een mooie tekst, en dat levert dus erg mooie respons op. Onze laatste winactie van november had meer dan 150 reacties opgeleverd en is ontzettend goed ontvangen door onze volgers; daar gaan we dus lekker mee door. Als ik kijk naar de stijl die wij hanteren, zie ik dat wij van de kleine Walcherse bedrijven (die op Instagram actief zijn) wat mij betreft tot de top behoren. Misschien dat iemand suggesties heeft van kleine, Walcherse bedrijven die het erg goed doen op Instagram? Ik denk bijvoorbeeld aan:

 • Honey Pie (@honeypiemiddelburg)
 • Wit & Zo (@witenzo)
 • Sportshop Domburg (@sportshopdomburg)
 • De Juf (@dejufmiddelburg)

Dr. Tweek

De afgelopen maanden heb je dr. Tweek al een paar keer voorbij zien komen op (met name) Instagram en heb je dus een beetje kennis kunnen maken met de ietwat overdreven invulling van iemand die heel gepassioneerd is over smart-reparaties. Die passie zit bij Tweek ingebakken en ik zocht naar een leuke, originele manier om dit tot uiting te brengen; zo werd dr. Tweek geboren. Het past ook goed bij de jonge, speelse uitstraling die Tweek heeft en op kanalen als Instagram gaat het natuurlijk als een trein. In 2020 ga je Dr. Tweek zeker voorbij zien komen. Ik heb een leuk plan met dit karakter, maar ik wil ook een iets serieuzere kant van Tweek gaan belichten; wordt zeker vervolgd!

Terugblik 2019

Aan het eind van het jaar is het goed om even te reflecteren op de dingen die zijn geweest en om ook stil te staan bij bepaalde momenten. We hebben dit jaar een nieuwe website opgestart (www.tweekfix.nl). Ons pand is compleet verbouwd met een prachtige voorgevel, een mooi ingericht kantoor en een professionele werkruimte (ons laboratorium). We zijn in de tweede helft van het jaar erg actief geworden op de socials wat heeft geleid tot een leuke nieuwe klantenkring en een mooi nieuw personage (dr. Tweek). Verder zijn we gegroeid als bedrijf, hebben we veel interne doelen behaald en staan de doelen voor 2020 alweer klaar! Conclusie: het was een mooi jaar.

2020 en verder

Een kleine vooruitblik naar 2020 levert met name op dat we de huidige trend gaan doorzetten. Inmiddels hebben we een eigen studio gebouwd voor onze socials. We gaan het plan van dr. Tweek verder uitkristalliseren. We gaan onze webshop uitbreiden met 2 grote, nieuwe assortimenten. En voor de rest zeggen we niet al te veel! 2020, we hebben er zin in.

De groeten,

Rogier,
Kapitein Tweek.

Super Zeeuws | Blog september ’19

Vanaf begin oktober 2019 zal onze nieuwe campagne gaan draaien op alle websites, social media en nog meer. We gaan hierbij een aantal nieuwe instrumenten inzetten waar ik redelijk enthousiast over ben, namelijk nieuwsbrieven (wow! Super revolutionair, not) en de bioscoop Cine City in Vlissingen (en dat is echt heel vet!).

Sinds deze zomer draaien onze social media campagnes op volle toeren en beginnen we daar steeds meer handigheid in te krijgen. We vullen onze Instagram pagina met leuke content en maken ook toffe stories die veel bekeken worden. Ik verwacht dat we in ergens in oktober de 1000 volgers zullen aantikken! Het is grappig om de statistieken van je socials te bekijken en deze verder te verfijnen door bijvoorbeeld ietwat met content te schuiven om te zien of zoiets verschil maakt. Het verbaast mij soms wat voor een groot verschil een hele kleine wijziging maakt qua bereik en interactie met je publiek, dus het  is een interessante vorm van marketing.

Onze laatste win-actie (rondom een gratis reparatie) is ook leuk ontvangen door onze volgers en heeft een hoop bereik opgeleverd; we zijn dus weer helemaal terug op de socials. Dergelijke win-acties zullen vaker worden gehouden. Ook het werken met video’s (allemaal zelf ge-edit) levert een hoop bereik op en biedt toch erg onderscheidende content ten opzichte van andere regionale bedrijven, dus dat is allemaal top.

Terug naar het leukste nieuwtje! En dat is……. het draaien van onze nieuwe campagne in Cine City en de bijbehorende animatie video gemaakt door my man: Vladdie de Koning Video Producties. De video zal ik hier nog niet tonen, maar de foto hiernaast zegt genoeg!

We willen ons profileren als ‘dé Zeeuwse reparatie expert’ en wat is er nou meer Zeeuws dan onze prachtige kust? Vandaar de keuze voor een dergelijke locatie!

Enfin, de marketing machine is weer helemaal up-and-running. De aankomende paar maanden komen er echt een aantal leuke marketing zaken aan en gaan wij Tweek verder uitbreiden.

Zoals altijd: to be continued.

Groetjes,

Rogier,
Heerser Tweek.

Tweekfix – Van de Zeeuwse repair experts | Blog juli ’19

Mijn nieuwe website (naast tweek.nl) staat online: www.tweekfix.nl! Ik ben er ontzettend blij mee en trots op, want het maakt mijn leven een stuk makkelijker. Ik liep al een jaar rond met het idee om een aparte reparatie website te lanceren, vanwege de mogelijkheden om de reparatiedienst van Tweek afzonderlijk te kunnen promoten en meer profilering te krijgen op dit gebied. De afgelopen jaren heeft Tweek zich verder gespecialiseerd in de reparatie van allerlei smart elektronica, met name smartphones en gaming consoles, dus dit gaf een verdere boost voor een nieuwe website. Wij kunnen ondertussen ontzettend goede kwaliteit leveren qua reparaties en ik beschouw ons bedrijf dan ook als dé autoriteit op dit gebied in de provincie Zeeland; nu is het tijd om de grootste smart-reparateur van Zeeland te worden.

Tweekfix – 2 vragen

Tweekfix is eigenlijk uit een heel simpel idee ontstaan dat voortkomt uit irritatie. Je kent het wel, wanneer je telefoon (of ander device) kapot gaat, dan wil je 2 dingen weten: hoe duur is de reparatie én wanneer kan ik deze laten fixen? Rondom deze 2 vragen is de complete website ingericht. Je kunt eerst je model zoeken. Nu zie je op de homepagina de Apple iPhone en Samsung smartphones prominent staan, omdat dit 90% van de huidige reparaties behelst. Nadat je je merk hebt geselecteerd, selecteer je je model. Als je dat hebt gedaan, dan kun je jouw reparatie kiezen en ons direct bellen, mailen of Whatsappen. Binnen 2 minuten weet je hoe duur je reparatie is en wanneer je bij ons terecht kunt. Simpeler kon ik het echt niet verzinnen en uitwerken. You’re welcome.

Andere reparaties op Tweekfix

Misschien valt het je ook op dat je onder het menu ‘andere reparaties’ nu Macbook, drone, laptop en andere reparaties kunt vinden die wij eerder niet aanboden via Tweek.nl. Wij hebben de afgelopen jaren al meerdere soorten smart devices gerepareerd, maar stappen hiermee nu pas compleet naar buiten; wij zijn nu dus echt een all-round reparateur. Sommige reparaties doen wij ‘in house’, maar sommige reparaties besteden wij uit aan een aantal (lokale) repair experts. Hiermee gaan wij een steeds groter platform creëren en willen wij meer samenwerkingen aangaan met andere smart-reparateurs die niet in ons vaarwater zitten; hierover later meer (of je ziet het vanzelf voorbij komen).

Online aanwezigheid

Sinds 2018 hebben wij ervaring opgedaan met onze online aanwezigheid. Samen met één van onze partners hebben wij een complete online strategie uitgestippeld, waardoor wij prominent online aanwezig zullen blijven op Google, social media en andere vormen van online marketing. De stijl voor onze website en social media is verder uitgewerkt en heeft een professionele uitstraling gekregen. Dit hebben wij in 2016 en 2018 ook gedaan, maar de complete lijn hebben wij toen niet doorgezet; Tweek heeft toen een aantal dingen geprobeerd en wat pilots opgezet. Nu hebben wij alle online markering activiteiten zorgvuldig voorbereid en starten we pas op het moment dat alles in stelling is gebracht; dit hebben wij in het verleden nog nooit gedaan. Nu is er focus en ook de voorbereiding is zorgvuldig geweest.

Vol energie ga je ons in 2019 dus verder voorbij zien komen. Ik zal proberen om met enige regelmaat een nieuw blog online te gooien voor de echte liefhebber. Je hoort ervan!

Met vriendelijke groet,

Rogier Brusell,
Keizer Tweek.nl.

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix