Whatsapp Bel
9.3

Apple iPad kapot? Is je scherm gebroken? Of heb je een ander probleem! Wij kunnen het direct voor je fixen. Je kunt alle iPad reparatie-prijzen hieronder bekijken. Staat jouw model of reparatie er niet tussen? Neem dan even contact met ons op!

Adres
SHOP EN REPARATIES
Ampèreweg 26M
4338 PT Middelburg klantenservice@tweek.nl
Openingstijden
Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij Tweekfix herstellen wij jouw kapotte iPad direct! Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met Apple iPad reparaties, waardoor jij zeker weet dat je iPad in goede handen is en weer als vanouds gaat shinen na een reparatie. Je kunt hierboven jouw reparatieprijs makkelijk vinden en direct een afspraak maken via Whatsapp of e-mail. Natuurlijk is het ook gezellig als je ons even een belletje geeft!

Is je iPad kapot? Binnen 3 stappen is deze weer zo goed als nieuw

Onze mooie website is compleet ingericht op jouw wensen en jouw behoeften om zo snel mogelijk te weten wat een iPad reparatie gaat kosten en hoe lang het herstellen hiervan gaat duren! Wij snappen wat jouw vraag is, dus een iPad reparatie bij Tweek gaat als volgt:

 1. Vind jouw iPad reparatie op deze pagina en weet direct welke prijs wij rekenen voor het herstellen van je tablet.
 2. Maak een afspraak. Je kunt ons vanuit deze pagina direct een Whatsapp-bericht sturen of een mailtje. En natuurlijk kun je ons ook bellen! Het is mogelijk om een afspraak in te plannen tussen 09:30 en 18:00 uur op doordeweekse dagen! Ook op zaterdag zijn we geopend van 11:00 tot 17:00 uur.
 3. Breng je iPad langs op de afgesproken tijd en je hebt jouw tablet zo snel mogelijk weer terug.

Hoe lang duurt het om mijn iPad scherm te vervangen?

Een iPad reparatie duurt helaas iets langer dan het vervangen van een scherm voor bijvoorbeeld je Apple iPhone. Dit heeft met een aantal factoren te maken:

 1. Arbeidstijd: Het verwijderen van de glasplaat van je Apple iPad kan ongeveer een uur in beslag nemen. Je scherm moet namelijk compleet verwijderd worden (inclusief glasscherven) en je iPad moet volledig gereinigd worden om deze gereed te maken voor je nieuwe scherm.
 2. Homebutton: De homebutton (met je vingerafdrukscanner) moeten wij op je nieuwe scherm overzetten. Het overzetten van deze homebutton neemt wat tijd in beslag, maar de homebutton zal eerst een tijd moeten ‘drogen’ op je nieuwe scherm, voordat wij het nieuwe scherm kunnen monteren.
 3. Droogtijd scherm: Je nieuwe scherm wordt ook gesealed op je iPad. Vervolgens dient je iPad 24 uur te drogen voordat deze gereed is voor gebruik.

De gemiddelde doorlooptijd is dus ongeveer 2 tot 3 werkdagen, maar dat laten we je natuurlijk direct weten als je een afspraak maakt voor je reparatie!

Dit is echte service voor jouw Apple iPad

Wij leveren zo ontzettend veel service, dat wij alle services voor jouw iPad reparatie hier enkel opsommen. Wil je meer weten over onze Tweekfix service? Klik dan op de service waar je meer over wilt weten:

Tweekfix – De Apple iPad experts van Zeeland

We hebben jarenlange ervaring op het gebied iPad en tablet reparaties. We repareren al tablets vanaf de eerste generaties en zijn dus erg meegegroeid met alle verschillende reparatie-technieken en gereedschappen. Alle apparatuur wordt iets gecompliceerder, maar de basistechnieken blijven hetzelfde, en daarin zijn wij ondertussen erg behendig geworden.

Alle Apple iPads zijn compleet gesealed rondom de randen, zodat de glasplaten goed vast blijven zitten.  Om dezelfde seal tot stand te brengen gebruiken wij speciale adhesives en lijmen om ervoor te zorgen dat je nieuwe scherm goed vast blijft zitten!

Naast onze jarenlange expertise hebben wij de afgelopen jaren ook veel verschillende leveranciers van onderdelen uitgeprobeerd; sommige succesvoller dan anderen. Ondertussen hebben wij dus relaties opgebouwd met betrouwbare leveranciers in binnen- en buitenland, waardoor wij altijd de beste onderdelen voor je Apple iPad kunnen leveren tegen een zeer schappelijke prijs.

Ook kunnen wij zeggen dat wij één van de meest geavanceerde reparatie-ruimtes hebben van Zeeland. Met speciale werktafels, een ESD-vloer, speciale gereedschappen en afgesloten en beveiligde ruimtes! We laten jouw apparatuur dus niet zomaar ergens slingeren.

Garantie op jouw iPad reparatie

Wij leveren standaard 6 maanden garantie op de reparatie van jouw Apple iPad, omdat wij staan voor kwalitatief hoogstaande reparaties en onderdelen. Natuurlijk kunnen wij onder bepaalde omstandigheden geen garantie meer bieden, denk hierbij aan waterschade of (nieuwe) valschade na een reparatie. Mocht het gemonteerde onderdeel nou niet meer goed functioneren, dan heb je natuurlijk wel garantie en zullen wij kosteloos bijvoorbeeld een nieuw onderdeel monteren. Meer weten? Lees dan hier verder.

Apple iPad laten repareren in Zeeland – In Middelburg of bij jou thuis

In Zeeland heb je eigenlijk maar één adres voor je iPad reparatie en dat is Tweek! Je kunt gerust bij ons langskomen in Middelburg. Je kunt jouw defecte tablet afgeven en wij zorgen ervoor dat deze in een mum van tijd weer is gefixt! Ook is het mogelijk om jouw iPad reparatie bij jou thuis of op je werk op te komen halen.

Kort gezegd, werkt een iPad reparatie als volgt:

 1. Maak een afspraak met Tweekfix.
 2. Kom bij ons langs in Middelburg. Onze monteur kan ook bij jou op locatie langskomen.
 3. Wij nemen jouw iPad in en zorgen ervoor dat je deze binnen 2/3 werkdagen weer gerepareerd terug hebt!

Voor meer informatie rondom het afgeven of het laten ophalen van jouw reparatie, klik hier!

Goedkope iPad reparaties

Op zoek naar een goedkope iPad reparatie? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij leveren goedkope en zeer goede iPad reparaties voor al onze klanten in Zeeland en de rest van Nederland. De prijzen die wij hanteren zijn concurrerend met de landelijke prijzen en je weet dus zeker dat je altijd een scherpe prijs hebt voor een reparatie van zeer hoge kwaliteit.

Onze reparatie prijzen worden zeer regelmatig gecheckt en aangepast! We zijn hier dus erg kritisch op!

Welke iPad reparaties voert Tweekfix uit?

Wij voeren in principe alle soorten reparaties uit aan Apple iPads. De meest voorkomende reparaties zijn natuurlijk het vervangen van het glas en de accu. Het is momenteel dus mogelijk om ieder type iPad bij ons te laten fixen. Dan hebben we het dus over deze modellen:

 • Apple iPad Pro reparaties;
 • Apple iPad 2019 reparaties;
 • Apple iPad 6 of 2018 reparaties;
 • Apple iPad 5 of 2017 reparaties;
 • Apple iPad Air 2 reparaties;
 • Apple iPad Air reparaties;
 • Apple iPad Mini reparaties.

Je kunt bij ons dus terecht voor alle soorten reparaties aan je Apple iPad. De meest voorkomende reparaties zijn:

 • iPad scherm gebroken;
 • iPad glasplaat reparaties;
 • iPad LCD kapot;
 • iPad accu reparaties;
 • iPad batterij vervangen;
 • iPad gaat niet aan.

Oplossingen voor bedrijven – Zakelijke iPads

Heeft jouw bedrijf (of organisatie) veel iPads in beheer? Gebruiken jullie iPads op locatie? Dan heeft Tweekfix wellicht leuke oplossingen voor jouw organisatie. Wij kunnen ervoor zorgen dat jullie iPads altijd door ons gerepareerd worden als er een probleem mee is. Ook kun je bij ons refurbished iPads aanschaffen of bijvoorbeeld je oude partij iPads inleveren tegen direct geld.

Wij denken graag mee met de behoeften van iedere organisatie en hebben altijd creatieve oplossingen in huis om ervoor te zorgen dat iedereen in jouw organisatie online blijft. Voor meer informatie kun je hier klikken.

Reparaties zijn altijd duurzaam – Duurzame iPad

Duurzaamheid is momenteel natuurlijk een erg terugkerend thema. Tweekfix is zo duurzaam als maar mogelijk is. Wij zorgen voor een langere levensduus van jouw Apple iPads, waardoor er dus niet per definitie nieuwe iPads aangeschaft hoeven te worden. Ook kunnen wij jouw oude iPad innemen om deze vervolgens weer her te gebruiken of hoogwaardig te recyclen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om bij ons een refurbished iPad aan te schaffen, om zo het milieu en je portemonnee te besparen. Voor meer informatie over duurzaamheid van Tweekfix kun je hier klikken.

Smartphone scherm of batterij kapot?

Wij zijn dé reparatie experts van Zeeland en hebben jouw smartphone in een mum van tijd weer gefixt.

Moet je scherm worden vervangen? Zullen wij je batterij vervangen? Of heb je een ander probleem met je smartphone?

Neem meteen contact met ons op en je smartphone is vaak dezelfde dag weer als nieuw! Ook voor alle andere reparaties aan elektronica.

Een reparatie is natuurlijk ook erg duurzaam! Klik hieronder om te zien hoe lekker duurzaam wij zijn!

Bekijk duurzame oplossingen

 1. Blok-usp's-iconen

  Vind je reparatie super snel. Klik op je merk en daarna op je model en bekijk de prijs van jouw telefoon reparatie direct!

  01
 2. Maak een afspraak door ons te Whatsappen, te bellen of een mailtje te sturen. Je kunt ook direct bij onze vestiging in Middelburg terecht.

  02
 3. Blok-usp's-iconen

  Breng je telefoon langs (of stuur deze op). De meeste reparaties zijn binnen een uur uitgevoerd door onze reparatie experts. Scherm vervangen of batterij vervangen? Geen punt, bij Tweekfix!

  03

Oplossingen voor bedrijven

Tweekfix heeft mooie zakelijke oplossingen voor jouw organisatie op het gebied van smart devices en reparaties en onderhoud hiervan. Een greep uit onze zakelijke oplossingen:

 • Beheer van smart devices. Vervangen van schermen en batterijen voor een vaste, lage prijs
 • Nood-service voor organisaties, dus binnen een uur ben je weer online
 • Aanschaf van een grote hoeveelheid smartphones voor jouw organisatie
 • Overzetten van data en installatie van smartphones
De voordelen op een rij:

Jouw organisatie bespaart niet enkel kosten, maar zeker ook tijd én draagt bij aan een duurzame toekomst.

 • Langere levenscyclus van de huidige devices
 • Organisaties hebben vaak behoefte aan goedkope smart devices en niet perse de meest moderne
 • Duurzame en circulaire uitstraling van organisaties
 • Een reparatie van een toestel is sneller dan de aanschaf van een nieuwe telefoon

© 2022 Tweekfix